H4 Lease
H4 Lease

H4 breidt uit met een eigen werkplaats!

Wij hebben leuk nieuws, want H4 breidt verder uit! 3 april openen wij onze eigen werkplaats: H4 Repair. De werkplaats is gevestigd op onze vestiging in Alblasserdam.

 

Wij hebben drie nieuwe collega’s in ons team mogen verwelkomen voor H4 Repair. Zij zijn uitstekend opgeleid en voeren alle voorkomende servicewerkzaamheden vakkundig voor u uit. Zij zullen uw aanspreekpunt zijn in de werkplaats en stellen zich graag even aan u voor!

 

Herwin (links)

Ik ben Herwin, 31 jaar oud, getrouwd en vader van een zoon.

Al op jonge leeftijd had ik interesse in auto’s en op 14-jarige leeftijd ben ik begonnen met een bijbaantje auto’s wassen op zaterdag bij Toyota Schouten in Alblasserdam. Ik vind het best bijzonder om nu 17 jaar later weer te werken op de plek waar het allemaal begon. Op mijn 17e ben ik gestart met de opleiding technisch specialist/aftersales manager op het Koning Willem I College. Twee jaar later kreeg ik een contract aangeboden om te gaan werken-leren. Sindsdien heb ik meerdere functies bekleed van automonteur tot werkplaats chef. In april 2020 heb ik mijn vertrouwde werkplek in Alblasserdam ingeruild voor de vestiging van Toyota Schouten in Gorinchem voor de functie Aftersales Manager. In oktober 2022 is dit overgenomen door Kooijman groep en hier heb ik tot en met februari 2023 gewerkt. Afgelopen maand ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij H4 en ik heb er ontzettend veel zin in om samen met Mirelle en Remco de werkplaats op te zetten. Mijn functie bij H4 bestaat voor een gedeelte uit 1ste Autotechnicus, maar daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden rondom de functie Aftersales Manager. Het leukste hieraan vind ik de diversiteit aan werkzaamheden. Iedere dag brengt weer iets anders en mijn dag is pas écht geslaagd als klanten blij de deur uitgaan.

In mijn vrije tijd stap ik graag op mijn racefiets, trek ik er op uit met mijn familie en vrienden of geniet ik van een heerlijke vakantie.

Graag zie ik u bij H4 Repair!

Mirelle (midden)

Ik ben Mirelle, 29 jaar oud, getrouwd met Jelle en in verwachting van ons eerste kindje.

Ook voor mij is het pand van Alblasserdam niet onbekend, want hier in het voormalige pand van Toyota Schouten kocht ik mijn eerste auto. Ik had direct een leuke klik met het bedrijf van Toyota Schouten en ben in 2018 gestart als receptioniste in Gorinchem. Mijn broer is ook werkzaam binnen de automotive als autotechnicus, dus bij ons thuis was dit standaard het onderwerp van het gesprek. Mede hierdoor ben ik inmiddels uitgegroeid tot een alleskunner op het gebied van auto’s. Ik draai mijn hand niet zo snel ergens voor om en zo ook niet voor deze nieuwe uitdaging bij H4 als After Sales Service Specialist. Ik heb er ontzettend veel zin in om de klanten van H4 nóg meer te kunnen ontzorgen op het gebied van onderhoud en reparatie en om nieuwe klanten te mogen ontvangen in de werkplaats. Natuurlijk vind ik het ook leuk om weer met mijn oude collega’s te mogen werken, want dit voelt toch een beetje als thuiskomen en we weten van elkaar dat we er graag een groot succes van willen maken.

Naast mijn fulltime job vind ik het ook erg leuk om in het zomerseizoen naar diverse festivals of een terrasje te gaan met vrienden. Als het wat minder weer is kijk ik graag een filmpje in de bioscoop of een Netflix-serie op de bank.

Remco (rechts)

Ik ben Remco, 36 jaar oud en geboren in Gorinchem. Ik woon in Herwijnen met mijn vrouw Sabine en drie dochters: Milana, Davina en Senna.

Rond mijn 18de ben ik begonnen met werken in de garage en heb ik bij verschillende merken ervaring op gedaan. Ik heb gewerkt bij merken zoals Toyota, Opel en Ford. De afgelopen 14 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Toyota Schouten in Gorinchem als 1ste autotechnicus met APK. Deze werkzaamheden sluiten nog steeds goed aan bij mijn interesses en daarom ben ik ook blij deze functie weer te vervullen bij H4.

Ondanks dat ik zelf geen voetbal meer speel, vind ik het nog steeds leuk om in mijn vrije tijd langs het voetbalveld te staan. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan mijn familie of een gezellig avondje met vrienden.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en om op 3 april in de werkplaats bij H4 aan de slag te gaan samen met Mirelle en Herwin. We gaan ons best doen om mooie resultaten neer te zetten in de werkplaats met veel tevreden klanten!

Wilt u een afspraak maken? 
Dit kan telefonisch via 085-2379444 of per mail via werkplaats@h4.nl

We hopen u snel te zien!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.