H4 Lease
H4 Lease

Gaat u met de auto op vakantie deze zomer?

Vanwege de schaarste kunt u te maken krijgen met langere wachttijden

De auto is weer een populair vakantiemiddel dit jaar en daarom is een goede voorbereiding dus extra belangrijk. Hopelijk overkomt het u niet, maar ook bij pech in het buitenland kunt u contact opnemen met ons alarmnummer: +31 592 390 468. Houd er rekening mee dat u te maken kunt krijgen met langere wachttijden bij de alarmcentrale en de hulpdienst.

Tijdens de coronaperiode hebben veel autoverhuurbedrijven hun vloot afgebouwd. Dit kan gevolgen hebben voor vakantiegangers met pech. Als u pech of schade krijgt aan uw auto en niet meer verder kunt rijden, dan kan het zijn dat de alarmcentrale een vervangende auto voor u regelt. Vanwege de schaarste zal het lastiger zijn om vervangend vervoer te vinden en kunnen de afstanden tot de afhaal-locatie toenemen. In de meeste gevallen is een creditcard een voorwaarde om de vervangende auto mee te krijgen. Het is verstandig om te weten of vervangend vervoer buitenland is opgenomen in het leasecontract. Tip: sluit een goede reisverzekering met automobilisten hulp om extra reis- en verblijfkosten te dekken! 

Uiteraard doen wij ons uiterste best om u weer zo snel mogelijk mobiel te maken!

Vakantiecheck

Veel meldingen gaan over een lekke band. Check daarom altijd voor vertrek de bandenspanning. Ook voor de terugreis! Wilt u uw auto gratis laten controleren bij de Wegenwacht Vakantiecheck? Dit kan zaterdag 23 juli bij parkeerplaats Hazeldonk langs de A16 van 7.00 uur tot 12.00 uur

Kijk voor meer informatie op: https://www.anwb.nl/wegenwacht/actie/controle-wegenwacht-vakantiecheck

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.