SALES MANAGER

Heb jij een passie voor mobiliteit en ga je graag op pad? Voor H4 Lease B.V./H4 Rental B.V. zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Manager met karakter, die enthousiasme heeft voor het automotive vak en in het bijzonder autoleasing (40 uur). Je bent commercieel sterk, bouwt gemakkelijk relaties en netwerken op, daarnaast beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en heb je de gunfactor. Netwerkborrels en evenementen afgaan is wat jij leuk vindt en waar je resultaten uit haalt. Acquisitie plegen voelt voor jou als een tweede natuur en je bent hierin niet te stuiten. Het is jouw taak om nieuwe zakelijke klanten binnen te halen en hen vervolgens te ontzorgen op het gebied van mobiliteit. In deze uitdagende functie werk je nauw samen met de binnendienst en maak je samenwerkingsvoorstellen met als doel een duurzame klantrelatie op te bouwen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden: 

  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Hierin ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren en bezoeken van klanten.  
  • Door een actieve marktbewerking onderzoek je de behoefte van de klanten, adviseer je ze op het brede vlak van mobiliteit en weet je ze op gedegen en servicegerichte wijze blijvend te binden aan de organisatie.
  • Je begeleidt je klanten van het offerte- tot inname stadium.
  • Je luistert goed naar de wensen van de klant, waardoor je een perfect advies uitbrengt en je zorgt altijd voor uiterst tevreden klanten. 

Over H4

H4 Lease is de meest flexibele leasemaatschappij van Nederland. Binnen H4 kijken wij kritisch naar wat onze klanten écht nodig hebben en bieden we de meest flexibele vorm van leasen, namelijk kilometerlease. In samenwerking met H4 Mobility is het bij ons mogelijk om daadwerkelijk af te rekenen per gereden kilometer. Daarnaast zijn we een vooruitstrevende specialist in mobiliteit en bieden we onze klanten alle mogelijkheden om een duurzame mobiliteitsketen op te zetten. Natuurlijk staat het efficiënt en duurzaam inzetten van vervoer hierbij centraal. Sinds 2020 zijn we gestart met H4 Rental en bieden wij ook een oplossing voor organisaties met een tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Shortlease is namelijk de perfecte oplossing voor vervoer tussen de 1 en 24 maanden. 

Wat bieden wij jou?  

Een oprecht veelzijdige uitdaging in een dynamische werkomgeving, waar je gegrepen zult worden door het enthousiasme en het ‘kans denken’. Bij H4 Lease stap je in een betrokken, laagdrempelige, inspirerende en innovatieve lease organisatie, waar volop ruimte is voor eigen inzichten en ideeën. Jouw mening doet ertoe en je kunt jezelf op diverse manieren verder ontwikkelen. Er heerst een nuchtere, informele en persoonlijke bedrijfscultuur binnen ons jonge team. Je inzet en resultaten worden vanzelfsprekend marktconform beloond, inclusief moderne arbeidsvoorwaarden. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en ervaring.  

Functie uren: fulltime (40 uur) 
Standplaats: Deventer 

Functie-eisen

  • Je bent een geboren netwerker die inhoud weet te geven aan kwaliteit en tevredenheid 
  • Het bevalt je om met doelstellingen te werken en deze te behalen 
  • Je bent sterk communicatief vaardig  
  • Je wilt graag de klanten helpen en overtuigen 
  • Je bent fulltime beschikbaar  

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Heb je nog vragen over de vacature van Sales Manager? Macy Chapman staat je hierbij graag te woord. Je kunt haar bereiken via m.chapman@h4.nl of bel 0570 200 999.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op