SALES binnendienst

Heb jij een passie voor mobiliteit en ben je klant- én doelgericht? Voor H4 Lease B.V./H4 Rental B.V. zijn wij op zoek naar een enthousiaste sales medewerker binnendienst (40 uur). Als Sales binnendienst ben je werkzaam als een echte relatiebeheerder.

Je bent commercieel sterk, bouwt gemakkelijk relaties op en daarnaast beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Zowel uitgebrachte offertes als contract expiraties volg je pro actief op en je weet ze op overtuigende wijze om te zetten in nieuwe contracten. Je levert een actieve bijdrage aan de klanttevredenheid van de bestaande relaties en je onderneemt actie waar nodig richting je binnen- en buitendienst collega’s.

Jouw taken en verantwoordelijkheden: 

  • Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch opvolgen van leads
  • Je helpt klanten met sales gerelateerde vragen
  • Je onderzoekt de behoefte van de klanten, adviseert ze op het brede vlak van mobiliteit en je weet ze op een servicegerichte wijze blijvend te binden aan de organisatie
  • Je begeleidt je klanten van het offerte- tot inname stadium
  • Je luistert goed naar de wensen van de klant, waardoor je een perfect advies uitbrengt en je zorgt altijd voor uiterst tevreden klanten.
  • Het periodiek bezoeken van de klanten

Over H4

H4 Lease is de meest flexibele leasemaatschappij van Nederland. Binnen H4 kijken wij kritisch naar wat onze klanten écht nodig hebben en bieden we de meest flexibele vorm van leasen, namelijk kilometerlease. In samenwerking met H4 Mobility is het bij ons mogelijk om daadwerkelijk af te rekenen per gereden kilometer. Daarnaast zijn we een vooruitstrevende specialist in mobiliteit en bieden we onze klanten alle mogelijkheden om een duurzame mobiliteitsketen op te zetten. Natuurlijk staat het efficiënt en duurzaam inzetten van vervoer hierbij centraal. Sinds 2020 zijn we gestart met H4 Rental en bieden wij ook een oplossing voor organisaties met een tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Shortlease is namelijk de perfecte oplossing voor vervoer tussen de 1 en 24 maanden. 

Wat bieden wij jou?  

Een oprecht veelzijdige uitdaging in een dynamische werkomgeving, waar je gegrepen zult worden door het enthousiasme en het ‘kans denken’. Bij H4 Lease stap je in een betrokken, laagdrempelige, inspirerende en innovatieve lease organisatie, waar volop ruimte is voor eigen inzichten en ideeën. Jouw mening doet ertoe en je kunt jezelf op diverse manieren verder ontwikkelen. Er heerst een nuchtere, informele en persoonlijke bedrijfscultuur binnen ons jonge team. Je inzet en resultaten worden vanzelfsprekend marktconform beloond, inclusief moderne arbeidsvoorwaarden. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en ervaring.  

Functie uren: fulltime (40 uur) 
Standplaats: Hardinxveld-Giessendam  

Functie-eisen

  • Je bent sterk communicatief vaardig
  • Het bevalt je om met doelstellingen te werken en deze te behalen
  • Je wilt graag de klanten helpen en overtuigen
  • Je bent fulltime beschikbaar

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Heb je nog vragen over de vacature van Sales Binnendienst? Macy Chapman staat je hierbij graag te woord. Je kunt haar bereiken via m.chapman@h4.nl of bel 0570 200 999.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op