medewerker operations & schade

Heb jij een passie voor mobiliteit en ben je klant- én doelgericht? Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker operations & schade (32-40 uur).

Als medewerker operations & schade houd jij je dus bezig met deze twee vakgebieden. Het is jouw taak om de algehele kwaliteit van het leasecontract te bewaken, daarbij houd je altijd de belangen van alle partijen in het vizier. Je zorgt voor een optimale staat van onderhoud van het rijdende park. Je beheert ROB werkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deze gegevens in Leasewise. Daarnaast neem je alle soorten schademeldingen aan en registreert deze. Je zorgt er voor dat voertuigen naar de juiste schadeherstelbedrijven gaan, schakelt een schade-expert in en zorgt voor de complete formulierenstroom. Je onderneemt actie waar nodig richting je binnen- en buitendienst collega’s.

Jouw taken en verantwoordelijkheden: 

  • Je bent medeverantwoordelijk voor de klanttevredenheid en kostenbeheersing
  • Je hebt dagelijks contact met klanten, schadeherstelbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers
  • Je helpt de kosten te beheersen door kritisch te kijken naar de onderhoudskosten van het wagenpark
  • Je ondersteunt de manager operations waar nodig

Over H4

H4 Lease is de meest flexibele leasemaatschappij van Nederland. Binnen H4 kijken wij kritisch naar wat onze klanten écht nodig hebben en bieden we de meest flexibele vorm van leasen, namelijk kilometerlease. In samenwerking met H4 Mobility is het bij ons mogelijk om daadwerkelijk af te rekenen per gereden kilometer. Daarnaast zijn we een vooruitstrevende specialist in mobiliteit en bieden we onze klanten alle mogelijkheden om een duurzame mobiliteitsketen op te zetten. Natuurlijk staat het efficiënt en duurzaam inzetten van vervoer hierbij centraal. Sinds 2020 zijn we gestart met H4 Rental en bieden wij ook een oplossing voor organisaties met een tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Shortlease is namelijk de perfecte oplossing voor vervoer tussen de 1 en 24 maanden. 

Wat bieden wij jou?  

Een oprecht veelzijdige uitdaging in een dynamische werkomgeving, waar je gegrepen zult worden door het enthousiasme en het ‘kans denken’. Bij H4 Lease stap je in een betrokken, laagdrempelige, inspirerende en innovatieve lease organisatie, waar volop ruimte is voor eigen inzichten en ideeën. Jouw mening doet ertoe en je kunt jezelf op diverse manieren verder ontwikkelen. Er heerst een nuchtere, informele en persoonlijke bedrijfscultuur binnen ons jonge team. Je inzet en resultaten worden vanzelfsprekend marktconform beloond, inclusief moderne arbeidsvoorwaarden. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en ervaring.  

Functie uren: 32-40 uur
Standplaats: Alblasserdam en/of Deventer

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO+ opleiding bij voorkeur in de automotive
  • Ervaring in soortgelijke functie
  • Communicatief sterk en goed georganiseerd
  • Een flexibele, klantgerichte en zeer kwaliteit gerichte werkinstelling
  • Je hebt technisch inzicht en weet dit makkelijk te vertalen
  • Je bent bekend met ROB

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Heb je nog vragen over de vacature van Medewerker Operations & Schade? Macy Chapman staat je hierbij graag te woord. Je kunt haar bereiken via m.chapman@h4.nl of bel 0570 200 999.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op