FINANCIAL CONTROLLER

Weet jij uiteenlopende financiële processen optimaal te sturen en te beheersen? Ben jij toe aan een functie met meer dynamiek, verantwoordelijkheid en eigen inbreng? Een functie waarin je als financial controller een prominente, proactieve rol speelt in een veelzijdige en groeiende onderneming. Dan is dit hét moment om de volgende stap in je loopbaan te zetten. Voor H4 Lease B.V. zijn wij op zoek naar een zelfstandige, energieke financial controller voor onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam (32-40 uur). Een dynamische en afwisselende rol, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor de gehele financiële administratie van H4 Lease, maar ook sparringpartner bent voor de directie aangaande verdere professionalisering en groei van het bedrijf.

Jouw taken en verantwoordelijkheden: 

 • Beheer en uitvoering van de volledige financiële administratie van H4 Lease B.V./H4 Rental B.V.
 • Efficiënte inrichting en stroomlijning van de diverse administratieve processen
 • Analyseren en rapporteren van financiële resultaten
 • Proactief adviseren van het management team
 • Het opstellen van begrotingen, maand- en jaarafsluitingen
 • Aanvragen en beheren van financieringen en verzekeringen

Als financial controller bij H4 Lease ben je naast bovengenoemde, uitvoerende taken eveneens actief als daadkrachtige, meedenkende sparringpartner voor de directie. Je bent dus een sterke persoonlijkheid en je wordt geprikkeld door de groeiambities. Jij weet met jouw kritische, vooruitziende blik en scherpe financiële kennis deze groei samen met de directie in goede banen te leiden. Daarbij schakel jij met gemak tussen de verschillende taken en verantwoordelijkheden en weet je prioriteiten te stellen.

Functie-eisen

 • Relevante hbo-opleiding richting bedrijfseconomie, accountancy en/of controlling
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als assistent controller of financial controller
 • Affiniteit met de automotive of lease sector is een pre maar geen vereiste
 • Sterk analytisch en probleemoplossend karakter
 • Bedrijfskundig inzicht

Over H4

H4 Lease is de meest flexibele leasemaatschappij van Nederland. Binnen H4 kijken wij kritisch naar wat onze klanten écht nodig hebben en bieden we de meest flexibele vorm van leasen, namelijk kilometerlease. In samenwerking met H4 Mobility is het bij ons mogelijk om daadwerkelijk af te rekenen per gereden kilometer. Daarnaast zijn we een vooruitstrevende specialist in mobiliteit en bieden we onze klanten alle mogelijkheden om een duurzame mobiliteitsketen op te zetten. Natuurlijk staat het efficiënt en duurzaam inzetten van vervoer hierbij centraal. Sinds 2020 zijn we gestart met H4 Rental en bieden wij ook een oplossing voor organisaties met een tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Shortlease is namelijk de perfecte oplossing voor vervoer tussen de 1 en 24 maanden. 

Wat bieden wij jou?  

Een oprecht veelzijdige uitdaging in een dynamische werkomgeving, waar je gegrepen zult worden door het enthousiasme en het ‘kans denken’. Bij H4 Lease stap je in een betrokken, laagdrempelige, inspirerende en innovatieve lease organisatie, waar volop ruimte is voor eigen inzichten en ideeën. Jouw mening doet ertoe en je kunt jezelf op diverse manieren verder ontwikkelen. Er heerst een nuchtere, informele en persoonlijke bedrijfscultuur binnen ons jonge team. Je inzet en resultaten worden vanzelfsprekend marktconform beloond, inclusief moderne arbeidsvoorwaarden. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en ervaring, richtlijn € 3.200,- tot  € 4.500,- bruto per maand.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Heb je nog vragen over de vacature van financial controller? Macy Chapman staat je hierbij graag te woord. Je kunt haar bereiken via m.chapman@h4.nl of bel 0184 725 011.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op