Volvo XC40 P8

Vanaf € 407,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Volvo XC40 P8 zakelijk en flexibel leasen

De XC40 Recharge Electric zou weleens de ideale overstap naar elektrisch rijden kunnen zijn. De auto biedt voor het hele gezin ruimte, een uitstekende actieradius en kan tot 1500 kg trekken. Tevens is deze Volvo uitgerust met maar liefst 408 PK, waardoor aan snelheid geen gebrek is.

Volvo heeft overigens nog steeds extra oog voor veiligheid. Zo heeft Volvo een diefstalbestendige sleutelhanger ontwikkeld die ervoor zorgt dat het signaal van de sleutel niet te traceren is. Ook de dodehoekwaarschuwing, het zogenaamde BLIS, gaat nét aan stapje verder dan dat van de concurrentie. Deze grijpt namelijk in als je iets in de dode hoek over het hoofd hebt gezien.

De Polestar 2 en de elektrische XC40 maken gebruik van de Compact Modular Architecture. Dit is een platform dat Volvo in samenwerking met het Chinese moederbedrijf Geely heeft gecreeërd. Tussen Polestar en Volvo zal het verschil vanaf volgend jaar voornamelijk zitten in de hoeveelheid kW’s ( vergelijkbaar met PK’s). Alle Volvo’s en Polestar auto’s met meer dan 300 kW krijgen de noemer Polestar. Alles onder de 300 kW gaat Volvo heten.

Actieradius

Momenteel is de precieze actieradius van de Volvo XC 40 Recharge Electric niet bekend. Volvo meldt zelf een bereik van rond de 400 kilometer. Reëel gezien zal dit meer in de buurt van 300 tot 350 kilometer liggen. Het batterijpakket is met een grootte van 78 kWh gelijk aan die van de Polestar 2.

Opladen

De XC40 Recharge Electric en de Polestar 2 laten identieke cijfers zien als wat betreft het opladen. Thuis laden is mogelijk over 3 fasen met een maximaal vermogen van 11 kW. Het snelladen is mogelijk met een maximale snelheid van 150 kW. Dat geeft een resultaat van 0 naar 80% in circa 40 minuten.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op