Volkswagen ID.4

Vanaf € 345,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Volkswagen ID.4 zakelijk leasen

Groots in duurzaamheid én groots in ruimte. Wat dat aangaat zit u goed met het leasen van de Volkswagen ID.4. Deze Volkswagen ID.4 is het nieuwste lid de Volkswagen ID.Family en een volledig elektrische en een veelzijdige SUV. Zij vormen een serie van geheel emissievrije Volkswagens. De Volkswagen ID.4 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk de ID.4 1ST en 1ST Max.

De ID.4 1st en ID.4 1st Max

De ID.4 komt in eerste instantie uit in twee uitvoeringen. De ID.4 1st en de ID.4 1st Max. De ID.4 1st Max is het rijker uitgerust type en onderscheidt zich door de specifieke1st badges en de Play en Pauze pedalen.

De ID.4 Max is standaard luxueus uitgerust

De ID.4 Max zet een stap verder qua comfort en uitrusting. Met de Augmented Reality Head-up Display kunt u uw ogen op de weg te houden en is alle informatie over het rijden steeds optimaal in uw gezichtsveld. De ID.4 Max heeft standaard slimme functionaliteiten, een 360 graden camera en 21 inch velgen.

MEB-platform

De Volkswagen ID.4 is gemaakt op het MEB-platform. Dit het platform is ontwikkeld voor de elektrische Volkswagens van de ID. Family. De vloer van het platform omvat platte batterijen die aangesloten zijn aan de elektromotoren.

Actieradius van maximaal 580 km

De Volkswagen ID.4 heeft volgens WLTP-test een actieradius van 501 km en is in 35 minuten voor 80% opgeladen. In de praktijk zal actieradius in de wintermaanden neerkomen op 285 km tot 395 km. Dit is afhankelijk van het rijden op de snelweg of in de stad. In de zomermaanden zal de actieradius liggen tussen de 365 km en 580km.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op