Volkswagen ID.4

Vanaf € 345,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Volkswagen ID.4 zakelijk leasen

Groots in ruimte én groots in duurzaamheid, met de Volkswagen ID.4 leasen zit u goed. De Volkswagen ID.4, het nieuwste lid en volledig elektrische en veelzijdige SUV van de Volkswagen ID.Family: een reeks van volledig emissievrije Volkswagens. De Volkswagen ID.4 is er in twee uitvoeringen: de ID.4 1ST en 1ST Max.

De ID.4 1st en ID.4 1st Max

De ID.4 verschijnt in eerste instantie in twee uitvoeringen. De ID.4 1st en de ID.4 1st Max. De ID.4 1st Max is het rijker uitgeruste model en is te herkennen aan de typische 1st badges en de Play en Pauze pedalen.

De ID.4 Max standaard rijk uitgerust

De ID.4 Max gaat nog een stap verder in uitrusting en comfort. Dankzij de Augmented Reality Head-up Display hoef je je ogen niet meer van de weg te houden en is al je rij-informatie altijd perfect in je gezichtsveld. De ID.4 Max is standaard met slimme features, 21 inch velgen en 360 graden camera. 

MEB-platform

De Volkswagen ID.4 is gebouwd op het MEB-platform, het platform ontwikkeld voor elektrische Volkswagens van de ID. Family. De vloer van het platform bestaat uit platte batterijen aangesloten aan de elektromotoren. 

Actieradius van maximaal 580 km

De Volkswagen ID.4 heeft WLTP gemeten actieradius van 501 km en is voor 80% opgeladen in 35 min. De praktische actieradius komt in de winter neer op 285-395 km (afhankelijk van rijden op de snelweg of door de stad) en in de zomer tussen de 365 – 580km.  

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op