Volkswagen ID.3

Vanaf € 343,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Volkswagen ID.3 zakelijk leasen

De Volkswagen ID.3 is een elektrische auto die alle voordelen heeft die Volkswagen biedt. Dan hebben wij het over voldoende actieradius en slimme functionaliteiten die autorijden nog veiliger en makkelijker maken. De ID.3 1ST is het eerste, exclusieve type. Deze limited edition met een actieradius tot 424 km volgens de WLTP test hebben wij al voor een groot deel voor u samengesteld met de beste extra’s.

De Volkwagen ID.3 is direct leverbaar bij H4 Lease. Op dit moment is er nog een beperkte voorraad beschikbaar met gegarandeerde levering in 2020. Bent u opzoek naar een kortlopend leasecontract of een

Flexibel leasecontract?

Vraag dan naar de mogelijkheden om de Volkswagen ID.3 Flexibel te leasen. Bij een levering in 2020 bent u verzekerd van 8% bijtelling. De ID.3 is een volledig elektrische hatchback. De ID.3 is vergelijkbaar met de iconische Volkswagen Golf maar dan volledig elektrisch. Dankzij de unieke kenmerken is de Volkswagen ID.3 een van de meest populaire elektrische leaseauto’s. Elektrisch rijden is innovatief én ook goed voor het milieu. Bij de productie begint dit al. Volkswagen produceert om die reden de AG de ID.3 CO2-neutraal. En de onvermijdelijke CO2-uitstoot wordt met klimaatbeschermingsprojecten gecompenseerd. Daarnaast worden zoveel als mogelijk onderdelen van de auto gerecycled op een milieuvriendelijke manier. Het doel van Volkswagen is om 97% van de accu te gaan hergebruiken. Altijd volmaakt zicht in iedere rijsituatie en onder elke weersomstandigheid. Voor dat comfort zorgen de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen van de Volkswagen ID.3. Deze passen zich aan elke situatie razendsnel en automatisch aan. Zelfs het grootlicht hoeft u niet meer zelf te regelen waardoor u nooit per ongeluk tegenliggers verblindt. En laten ze er ook nog eens goed uitzien. De ID.3 is standaard uitgevoerd met de slimme IQ.DRIVE functionaliteiten, zoals Adaptive Cruise Control en Lane Assist.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op