H4 Lease
H4 Lease

Tweede vestiging H4 Lease Hardinxveld groot in beeld

De nieuwe vestiging van H4 Lease in Hardinxveld-Giessendam is groots onder de aandacht gebracht. Via een levensgroot billboard langs de A15 zijn onze accountmanagers Jesse Koster en Roberto de Ruiter twee weken lang te zien geweest.

Uitbreiding

De H4 Groep is aan het uitbreiden. Sinds een paar maanden is er een nieuwe vestiging geopend in Hardinxveld-Giessendam. De H4-vestiging focust zich, net als het hoofdkantoor in Deventer, op het ontzorgen van bedrijfsmobiliteit. H4 Lease beschikt hiermee nu over twee vestigingen. H4 Lease biedt meerdere lease mogelijkheden aan. Naast conventionele lease, is het namelijk mogelijk om af te rekenen per kilometer, een unieke oplossing in Nederland. Minder rijden is dus minder betalen, flexibeler wordt het niet!

Klantgerichtheid

De wens om een vestiging te openen in West Nederland komt voornamelijk voort uit het oogpunt van klantgerichtheid naar de bestaande klanten. H4 Lease mag inmiddels een behoorlijk aantal bedrijven in deze regio tot haar klantengroep rekenen. Door dichter bij de relaties te opereren is het mogelijk de dienstverlening nog persoonlijker en beter op maat te kunnen invullen. Het openen van de nieuwe vestiging is uiteraard ook een strategische keuze. ‘Dit is een eerste stap om onze droom te verwezenlijken: een landelijke speler worden op het gebied van flexibele lease.‘

Over H4

De H4 Groep is specialist in mobiliteit en biedt alle mogelijkheden om een duurzame mobiliteitsketen op te zetten. Zo ontwikkelt H4 slimme oplossingen in mobiliteit: vraag gestuurd, tegen lagere kosten én maatschappelijk verantwoord. H4 is bovendien pionier en kartrekker rondom de transitie in mobiliteit: van hebben naar delen. Het efficiënt en duurzaam inzetten van vervoer staat hierbij centraal. De H4 Groep bestaat uit: H4 Lease, MyTripper en NL2Go.

H4 Lease is de meest flexibele leasemaatschappij van Nederland. Door kritisch te kijken naar wat onze klanten écht nodig hebben. Dat kan conventionele lease zijn, maar ook een fiets of een deelauto. Door de samenwerking met MyTripper is het bij H4 Lease daarnaast – als enige in Nederland – mogelijk variabel af te rekenen per gereden kilometer. Minder rijden is dus minder betalen, flexibeler wordt het niet!

www.h4Lease.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *