H4 Lease
H4 Lease

Tesla Model X bij H4 Carlease

Tesla claimt dat het de veiligste, snelste en meest uitgeruste SUV van deze tijd is.

De Tesla Model X is een SUV die 3 zitrijen heeft, maximaal 7 personen kan meenemen en dan ook nog ruimte over heeft voor bagage. Tesla maakt  gebruik van zogenoemde ‘Superchargers’, die het mogelijk maken om de accu’s in korte tijd met een grote hoeveelheid op te laden (in 30 minuten tot 80%). Ook zijn de rijprestaties adembenemend te noemen. Een opgave van +/- 300 tot zelfs 500+ km actieradius, en een sprint van 0-100 km/h in 3,1 seconden!  En ook de topsnelheid van 250 km/h is zeker niet mis. Dit zijn waarden die passen bij de zogeheten “supercars”, zoals een Ferrari of Lamborghini, maar nu ook beschikbaar zijn in een “gewone” gezinsauto.

Fysieke kenmerken van de Tesla Model X


Wat als eerste opvalt, is het oog voor detail. Alles is tot in perfectie afgewerkt en straalt een stuk kwaliteit uit. Daarnaast heb je ook het gevoel dat je in ‘iets anders dan anders’ zit. Naast eerder genoemde mogelijkheden, zijn er nog tal van andere ‘coole’ features die deze Tesla Model X kenmerken, zoals de achterdeuren. Die openen in “Gullwing” style. Tesla zelf noemt het “Falcon wings”. De deuren scharnieren op meerdere punten, zodat ze nooit meer dan 30 centimeter buiten de auto uitsteken, als het aan ruimte ontbreekt. Echter hebben ze wel genoeg ruimte nodig naar boven. Door een stel slimme sensoren en een moderne computer loop je geen gevaar tot schade.

Nog een bijzonder kenmerk en een enorme aandachtstrekker, is de voorruit. Met de voorruit van de Model X heeft Tesla namelijk een primeur: het is het grootste stuk glas in een productie auto. Het geeft een ruimtelijk gevoel als je in de auto zit. Ook is deze auto uitgevoerd met een zogeheten “Auto-pilot”. Dit is een hulpsysteem dat de auto volledig zelf kan laten rijden en inparkeren. De Tesla Model X beschikt ook over een reinigingsfilter. Dat houdt in dat de lucht die de auto binnenkomt, wordt gezuiverd en ‘schoon’ de auto in komt.

Knopjes? Dat zijn er nog maar twee, los van de stuurbediening voor multimedia en de knipperlichthendel. Deze twee knoppen bedienen het dashboardkastje en de alarmlichten, die verplicht als knop op het dashboard moet zitten. Verder is alles te bedienen met het 17 (!) inch grote touchscreen. Zowel de radio, navigatie en de climate-control, bedien je via het touchscreen.

Op vakantie met de Tesla Model X


Wil je met je Tesla op vakantie naar bijvoorbeeld Italië? Geen probleem! Voer je eindbestemming in de navigatie en de computer berekent niet alleen je route, maar ook de plaatsen waar je je auto kan opladen op weg naar je eindbestemming. Een volledig vooraf geplande reis, waardoor je kan zien of het mogelijk is om de reis volledig elektrisch af te leggen. Een klant van H4 Mobility heeft de proef op de som genomen met een Tesla Model S, en heeft een fantastische vakantie beleefd in Italië op deze manier.

 

Het mooiste van dit alles is misschien wel de (slechts) 4% bijtelling die deze Tesla heeft. Kortom: een auto met veel snufjes en aantrekkelijke voordelen!

H4 Carlease en Tesla


Naast de nieuwe Tesla Model X, is het bij H4 Carlease mogelijk om het andere model van Tesla te leasen, de Model S. Daarnaast heeft Tesla een nieuw model gepland voor 2017, de Model 3. Een kleinere gezinsauto voor maximaal 5 personen, die ook qua eigenschappen in de buurt komt van de bovengenoemde modellen, alleen dan voor een lagere prijs. Zie voor meer informatie over deze auto’s: https://www.tesla.com/nl_NL/ 

Wilt u meer informatie over het leasen van een Tesla of over andere oplossingen voor duurzaam en innovatief vervoer? Neem dan contact op met een medewerker van H4 Carlease via 0570-200 999 of stuur een email naar: info@h4.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.