Tesla Model 3

Vanaf € 307,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Tesla Model 3 zakelijk en flexibel leasen

De Tesla Model 3 is beschikbaar in diverse uitvoeringen: Standard Range Plus (55 kWh accu), Long Range Dual Motor (78 kWh ) en Performance (78 kWh). De Performance is uitgerust met sportieve opties en is voorzien van hetzelfde accupakket van de Long Range variant.

De actieradius van de Tesla Model 3 Long Range is op grond van de WLTP testmethode 560 kilometer. Hierdoor is een reële actieradius van circa 450 kilometer heel goed te realiseren. Door het accupakket van 78 kWh wordt dit mogelijk gemaakt.

De Tesla Model 3 Standard Range Plus is de voordelige variant die beneden de € 50.000,= fiscale waarde blijft. Deze versie is uitgerust met achterwielaandrijving en haalt een actieradius van circa 410 kilometer conform de WLTP testmethode. Dit komt in de praktijk neer op rond de 310 kilometer.

Laden

De Tesla Model 3 is op te laden bij de superchargers van Tesla. Dat houdt in dat men in 32 minuten weer met 80 procent aan lading opnieuw de weg op kunt. In tegenstelling tot de bekende Tesla’s is de Model 3 versie van een CCS-lader voorzien. Daardoor kun je goed terecht de publieke snelladers. Ook de Superchargers van Tesla zullen gefaseerd worden voorzien met CCS-aansluitingen.

Met een Tesla Model 3 is thuis laden goed te doen. Dit model is uitgerust met een 3-fase 16 Ampere boordlader. Hierdoor beschikt de Tesla Model 3 onder goede condities binnen 5,5 uur opnieuw over een vol accupakket. .

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op