Tesla Model 3

Vanaf € 307,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Tesla Model 3 zakelijk leasen

De Tesla Model 3 is in meerdere uitvoeringen beschikbaar: Standard Range Plus (55 kWh accu), Long Range Dual Motor (75 kWh) en Performance (75 kWh). De Performance is voorzien van sportieve opties en deelt het accupakket met de Long Range variant. Inmiddels zijn de Long Range, de Performance en de Standard Range Plus beschikbaar.

De actieradius van de Tesla Model 3 Long Range, is 560 kilometer volgens de WLTP testmethode. Een realistische actieradius van ongeveer 450 kilometer is daardoor goed haalbaar. Het accupakket van 75 kWh maakt dit mogelijk.

De Tesla Model 3 Standard Range Plus is de goedkopere variant die onder de 50.000 euro fiscale waarde blijft. Deze versie is voorzien van achterwielaandrijving en heeft actieradius van ongeveer 409 kilometer volgens de WLTP testmethode wat in de praktijk neerkomt op ongeveer 310 kilometer.

Laden

Ook de Tesla Model 3 kun je opladen bij de superchargers van Tesla. Dat betekent dat je in 32 minuten weer met 80 procent aan lading de weg op kunt. Anders dan de bekende Tesla’s, is de Model 3 voorzien van een CCS-lader. Hierdoor kun je ook bij de publieke snelladers uitstekend uit de voeten. De Superchargers van Tesla zullen gefaseerd ook worden uitgerust met CCS-aansluitingen.

Thuis laden is met een Tesla Model 3 ook geen enkel probleem. De auto is voorzien van een 3-fase 16 Ampere boordlader, waardoor de Model 3 onder ideale omstandigheden binnen 5,5 uur weer helemaal vol is.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op