Skoda Enyaq IV

Vanaf € 336,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Skoda Enyaq IV zakelijk leasen

Een nieuw in 2020 uitgekomen model van ŠKODA: De ŠKODA ENYAQ. De ENYAQ is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd. Een actieradius van maximaal 510 km en snellaadfunctie maken de nieuwste ŠKODA tot een potentieel populaire zakelijk leaseauto waarmee u ook met uw gezin goed uit de voeten kunt.

Eerste ŠKODA op het MEB platform

De ŠKODA ENYAQ iV is de eerste SKODA welke zal verschijnen op het MEB platform (Modulaire E-Antriebs Baukasten) ook wel het ‘Modulair Electification Toolkit’ genoemd. Dit platform is ontwikkeld om de nieuwste generatie elektrische auto’s van de VAG-merken op te plaatsen. In dit platform zijn de batterijen netjes weggewerkt in de vloer van de auto. De vloer van de auto zit aangesloten aan twee elektromotoren, waarvan één verbonden is met de voorwielen en de ander met de achterwielen. In dat geval betekent het dat de auto vierwielaandrijving heeft, welke gevoed wordt door een grote batterij. Ook de Audi Q4 e-tron en de Volkswagen ID.4 worden gebouwd op ditzelfde platform.

Ruime bagageruimte van 585 liter

Het interieur van de SKODA ENYAQ iV ziet er modern uit;  een groot digitaal scherm steekt boven het middenconsole uit naast het stuur. Dit scherm is te bedienen d.m.v. touchscreen, zoals bij veel elektrische auto’s tegenwoordig het geval is. Met het ruim ogende interieur heeft ŠKODA de berijder met de ENYAQ een ‘lounge’ gevoel willen geven. De ‘Design Selections’ bieden de berijder de mogelijkheid zelf een kleur van het licht in de auto en dus de sfeer te bepalen. De ŠKODA ENYAQ iV zal gelanceerd worden met gestructureerde optiepakketten waarin verschillende thema’s beschikbaar zijn, waardoor u uw ŠKODA ENYAQ kunt aankleden op de manier zoals u dit wilt.

ŠKODA Crystal lighting

De ŠKODA ENYAQ is voorzien van LED verlichting met matrix, welke zich aanpast aan het licht van uw tegenligger. De voorkant van de auto kenmerkt zich met een grill waardoor de voorkant van de ENYAQ iets wegheeft van de voorkant van BMW.

Zakelijk lease de uitvoering die bij u past

De ŠKODA ENYAQ iV zal verschijnen in diverse uitvoeringen. Namelijk in maar liefst 5 uitvoeringen. Het verschil tussen de vijf uitvoeringen zal met name bestaan uit aandrijving: achterwiel aandrijving, all-wheel aandrijving en de hoeveelheid en capaciteit van de batterijen. De hoeveelheid en met name de capaciteit van de batterijen bepalen de actieradius van de ŠKODA ENYAQ iV. 

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op