Skoda Enyaq IV

Vanaf € 336,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Skoda Enyaq IV zakelijk leasen

De ŠKODA ENYAQ is een nieuw model van ŠKODA dat in 2020 is uitgekomen. Deze ENYAQ is de jongste elektrische SUV met een geavanceerd design dat zelfverzekerd is en evenwichtig. Met een actieradius van ten hoogste 510 km en de snellaad functie is de nieuwste ŠKODA potentieel een populaire zakelijk leaseauto die ook voor uw gezin een mooie en functionele auto is.

Eerste ŠKODA op het MEB platform

De ŠKODA ENYAQ iV is de eerste SKODA die zal komen op het MEB platform. Dit staat voor Modulaire E-Antriebs Baukasten ook bekend als het ‘Modulair Electification Toolkit’. Dit platform is ontworpen om de nieuwste generatie elektrische auto’s van de VAG-merken op te installeren. Hierin zijn de batterijen keurig verborgen in de vloer van de auto. De vloer van de auto is aangesloten aan twee elektromotoren. Eén is verbonden met de voorwielen en de ander is verbonden met de achterwielen. Dat betekent in dit geval dat de auto is voorzien met vierwielaandrijving, die wordt gevoed wordt door een grote batterij. De Volkswagen ID.4 en de Audi Q4 e-tron worden ook gebouwd op dit platform.

Ruime bagageruimte van 585 liter

De SKODA ENYAQ iV heeft een interieur dat er modern uitziet. Boven het middenconsole steekt een groot digitaal scherm uit naast het stuur. Dit scherm kunt u bedienen met een touchscreen, wat men bij meerdere elektrische auto’s terug vindt . Het interieur ziet er ruim uit en daarmee geeft ŠKODA de berijder van de ENYAQ een ‘lounge’ gevoel. De ‘Design Selections’ geven de berijder zelf de keuze een kleur van het licht in de auto te bepalen en daarmee ook de sfeer. De ŠKODA ENYAQ iV zal gelanceerd worden met optiepakketten waarin diverse thema’s opgenomen zijn. Hierdoor kunt u uw ŠKODA ENYAQ aankleden op de wijze die u wenst.

ŠKODA Crystal lighting

De ŠKODA ENYAQ heeft LED verlichting met matrix die zich aanpast aan het licht van de tegenligger. De voorkant van de auto heeft als kenmerk een grill waardoor de voorkant van de ENYAQ een beetje lijkt op front van BMW.

Zakelijk lease de uitvoering die bij u past

De ŠKODA ENYAQ iV zal uitkomen in verschillende uitvoeringen. Dat wil zeggen in maar liefst vijf uitvoeringen. Het onderscheid tussen de vijf uitvoeringen zit voornamelijk in de aandrijving: achterwiel aandrijving, all-wheel aandrijving, de aantallen en capaciteit van de batterijen. Dit laatste is uiteraard bepalend voor de actieradius van de ŠKODA ENYAQ iV.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op