Skoda Citigo e iV

Vanaf € 192,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Skoda Citigo e iV zakelijk leasen

Skoda heeft nu ook een elektrische auto! De Skoda CITIGOᵉ iV wordt gemaakt op het NSF platform. Op ditzelfde platform zullen eveneens de elektrische Seat eMii en Volkswagen e-Up! gemaakt worden. De Skoda CITIGOᵉ iV is dus een elektrische auto die compact is. Deze elektrische auto accelereert in 12,5 seconden van 0 km naar een snelheid van 100 km door zijn vermogen van 61 kW. De Skoda CITIGOᵉ iV is er alleen in een 5-deurs uitvoering.

De Skoda CITIGOᵉ heeft een zeer voordelige fiscale waarde van € 22.000,= tot € 24.000,=. Hierdoor kent de CITIGOᵉ een zeer gunstige leaseprijs. De CITIGOᵉ IV blijft ook met een bijtelling van 8% in 2020 en 12% in 2021 een zeer interessante!

Actieradius

De Skoda CITIGOᵉ iV is voorzien van een 36,8 kWh accupakket en krijgt een actieradius mee van 265 kilometer conform de WLTP-test. Praktisch zal dit neerkomen op ongeveer 200 tot 220 kilometer. Dit is een uitstekend bereik voor een dergelijke compacte en voordelige auto.

Opladen

De elektrische Skoda kan thuis worden opgeladen, maar ook bij openbare oplaadpunten en bij het snellaad netwerk. De Skoda CITIGOᵉ iV is bij een snellaadstation zoals Fastned binnen het uur alweer voor zo’n 80 procent opgeladen. Via een openbaar oplaadpunt met een laadvermogen van 7,2 kW is deze elektrische auto na ongeveer 4 uur opgeladen. Als u de Skoda CITIGOᵉ iV thuis wil opladen via het stopcontact dan dient u rekening te houden met ongeveer 12,5 uur oplaadtijd.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op