H4 Rental & Shortlease B.V.

Heeft u vervoer nodig voor een periode tussen de 1 en 24 maanden? Dan biedt H4 Rental & Shortlease B.V. de ideale oplossing. Al vanaf één maand kunt u gebruik maken van shortlease bij onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Deventer. Het voordeel is dat u profiteert van scherpe tarieven, zonder dat u vast zit aan een langlopende verplichting. Na de eerste maand is de overeenkomt per dag opzegbaar. Vraag naar de mogelijkheden door middel van het contactformulier onderaan deze pagina. 

Wat is voor u het voordeel bij H4 Rental & Shortlease?

Shortlease is de ideale lease optie als u een leaseauto zoekt, maar niet vast wil zitten aan langdurige leasecontracten. De Shortlease contracten van H4 variëren van één maand tot twee jaren en bieden u op deze manier optimale flexibiliteit. Het biedt een flexibele uitkomst voor bijvoorbeeld uitzendbureaus, detacheerders, tijdelijke werknemers of ZZP’ers. Tevens biedt Shortlease u de gelegenheid om te wisselen van leaseauto en op die manier gebruik te maken van de nieuwste snufjes op de nieuwste auto ’s. En niet onbelangrijk; op deze manier heeft u een betere grip op de grootte van uw leasewagenpark en kunt u adequater inspelen op de laatste ontwikkelingen binnen uw onderneming.

De voordelen van Shortlease voor u op een rij:

  • Shortlease is dagelijks opzegbaar na 1 (één) maand
  • Van lange leasecontracten is geen sprake
  • Shortlease is voordeliger dan een auto huren
  • Shortlease biedt u buitengewone flexibiliteit
  • Bij Shortlease hoeft de leaseauto niet op de balans geactiveerd te worden. Off Balance dus

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven u een passend advies. Neem hiervoor contact op of vind direct de ideale lease auto in onze voorraad.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op