H4 Rental & Shortlease B.V.

Heeft u vervoer nodig voor een periode tussen de 1 en 24 maanden? Dan biedt H4 Rental & Shortlease B.V. de ideale oplossing. Al vanaf één maand kunt u gebruik maken van shortlease bij onze vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Deventer. Het voordeel is dat u profiteert van scherpe tarieven, zonder dat u vast zit aan een langlopende verplichting. Na de eerste maand is de overeenkomt per dag opzegbaar. Vraag naar de mogelijkheden door middel van het contactformulier onderaan deze pagina. 

 

Waarom kiezen voor shortlease

Shortlease is de perfecte lease oplossing als u wel een lease auto wilt, maar hier geen lange periode aan vast wilt zitten. Shortlease contracten variëren vaak van één maand tot twee jaar en bieden zo een hoge mate van flexibiliteit. Ideaal voor een detacheerder, uitzendbureau, een ZZP’er of een tijdelijke werknemer. Ook heeft u zo de mogelijkheid om regelmatig van lease auto te wisselen en te profiteren van de nieuwste snufjes van de nieuwste automodellen. Tot slot heeft u zo meer grip op de omvang van uw wagenpark en speelt u beter in op nieuwe ontwikkelingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag. Neem hiervoor vrijblijvend contact op of vind direct de ideale lease auto in onze voorraad.

 

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op