Onderhoud en banden

Een betrouwbare en veilige auto is een vereiste om prettig de weg op te gaan. Om zo min mogelijk problemen te krijgen willen wij u vragen om met enige regelmaat het niveau van de koelvloeistof, remvloeistof en motorolie te checken. Controleer ook regelmatig de verlichting van uw auto en de bandenspanning. In het instructieboekje van de auto wordt dit in detail uitgelegd.

Reparatie en onderhoud

U hoeft als bestuurder geen contact op te nemen met H4 Lease als u uw auto bij een merkdealer aanbiedt voor reparatie of onderhoud. De dealer zal hiervoor contact met ons opnemen. Wel raden wij u aan het onderhoudsschema uit het instructieboekje door te nemen.

Banden

Het is van groot belang voor uw veiligheid en dat van uw medeweggebruikers dat uw auto is voorzien van goede banden met het juiste percentage profiel en de juiste spanning. Wij adviseren u daarom ook regelmatig uw bandenspanning te (laten) controleren.

Heeft u vervanging van banden meegenomen in uw leasecontract en zijn de banden toe aan vervanging dan kunt u contact opnemen met ons via sales@h4.nl.

Winterbanden

Wilt u verzekerd zijn van goede grip met slecht weer en wilt u veilig rijden tijdens de wintermaanden? Of gaat u met de auto op wintersport? Dan adviseren wij u om gebruik te maken van onze winterbandenregeling. De winterbanden kunnen worden gemonteerd op de bestaande velgen en wij zorgen voor opslag van uw zomerset gedurende de winterperiode.