H4 Lease
H4 Lease

De Renault Zoe heeft spierballen gekregen!

De Renault Zoe is de eerste auto waarmee Renault probeert om de Nederlandse leaserijder te overtuigen om elektrisch te gaan rijden.  In 2016 werd de verbeterde versie aangekondigd van de Renault Zoe waarbij het accupakket werd vergroot. Dat was broodnodig want met 120 kilometer op een volle batterij, loopt men nog niet heel warm voor de Renault Zoe.  Er kwam een accupakket van 41kWh waardoor de actieradius werd verdubbeld. Volgens de NEDC norm kan je met een Renault Zoe, met een accupakket van 41 kWh, ongeveer 400 kilometer rijden. Toch ontbrak er iets aan de beleving bij de Renault Zoe. En dat heeft Renault ter harte genomen en is er een nieuwe update aangekondigd.


De Zoe R110

De motor is het krachthonk in geweest en dit vertaald zich terug in de (rij)prestaties van de auto. De nieuwe motor heeft nu ongeveer 109 PK. Dit is 16 PK meer dan we gewend zijn bij de huidige generatie Renault Zoe’s. Dit merkt jij als leaserijder voornamelijk op de snelweg en provinciale wegen. Renault heeft aangegeven dat de R110 bijna 2 seconden sneller accelereert van de 80 naar 100 km per uur.
Niet alleen de motor is onder handen genomen. Het multimediasysteem R-Link ondersteund nu ook Andriod Play. Tevens komt de auto ook met een nieuwe exterieur kleur. Heeft u paars opgenomen in uw huisstijl dan kunt zeker de Renault Zoe overwegen want hij is ook te bestellen in de kleur Blue Violette.
De Renault Zoe R110 is vanaf mei bij ons te bestellen. De definitieve prijzen worden nog bekend gemaakt maar de Renault Zoe is op dit moment al gunstig geprijsd ten opzichte van zijn concurrenten.

Waarom kiezen voor de Renault Zoe?

De Renault Zoe is voor u als leaserijder vooral interessant in verband met de fiscale bijtelling. Het is een volledig elektrische auto en daarom betaal je maar 4% bijtelling over de consumentenprijs.  Op basis van de huidige beschikbare modellen, de R90, is de netto bijtelling ongeveer € 45,00 per maand. Ook kan het merendeel van de zakelijke rijders met het huidige accupakket goed uit de voeten. Uitgaande van 30.000 kilometer per jaar en 200 werkdagen, rijdt u dagelijks 150 kilometer. Dat is ruimschoots binnen de marge van de accu.
Wilt u ook een Renault Zoe leasen? Neem dan contact met ons en wij kunnen u zeker verder helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *