Renault Clio

Vanaf € 180,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Renault Clio zakelijk leasen

Deze beeldbepalende, compacte auto doet het uitstekend binnen de bebouwde kom én daarbuiten. U wordt optimaal beschermd door de noodstopbekrachtiging met de talrijke veiligheidssystemen zoals voetgangersdetectie. De CLIO is extra te voorzien van de nieuwste Renault EASY DRIVE-oplossingen. Denk hierbij aan de Easy Park Assist en Around View Monitor.

Optioneel in deze categorie is het grootste touchscreen met navigatie. De CLIO biedt u Dankzij Renault EASY CONNECT een connected driving beleving. Deze is gericht op eenvoud, gemak en comfort.

EAanvullende uitrusting op de Renault CLIO Business zijn een EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen inclusief Tom Tom® LIVE navigatie met kaart Europa. Deze zijn ook te gebruiken via Apple CarPlay en Android Auto . Verder vallen ook parkeersensoren achter, buitenspiegel die elektrisch inklapbaar zijn en een met leer bekleed stuur onder de aanvullende uitrusting.

Nog meer technologie met nog meer kwaliteit. Diverse elementen uit het hogere segment vindt u terug in de in de Renault CLIO Business. Deze Renault is verleidelijk, technologisch geavanceerd, slim, luxueus en erg comfortabel.

U heeft een optimale bescherming met de hulp van het Active Emergency Braking system met voetgangers-en fietsersdetectie, Lane Keep Assist, Lane Departure Warning en menig ander veiligheidssysteem. Te denken valt hierbij aan Traffic Sign Recognition en Safe Distance Warning

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op