Polestar 2

Vanaf € 412,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Polestar 2 78kWh Long Range zakelijk en flexibel leasen met 8% bijtelling

Zoekt u naar een elektrische auto met het vakmanschap en design waar Volvo om bekend staat? De Polestar 2 is dan echt wat u zoekt. Deze volledige elektrische sedan staat borg voor het beste wat betreft luxe en presteren. Daarmee trekt de Polestar 2 snel de aandacht van de zakelijke rijders. Door het accupakket van 78 kWh kan de Polestar 2 een afstand tot wel 470 km zonder te laden overbruggen. Voor de kritische leaserijder is deze sedan dan ook uitermate geschikt.

Een actieradius van 470 km

Met de Polestar 2 is rijden met een range tot 470 km mogelijk . Met dit bereik komt u gemakkelijk bijna overal in Nederland. De elektrische auto van Polestar is uitgerust met een accupakket van 78 kWh. Deze is ontwikkeld voor een zo lang mogelijke levensduur. Bij een snellaadpaal is deze met circa 30 minuten volgeladen.

Standaarduitrusting van de Polestar 2

De Polestar 2 is ruim bedeeld met zijn standaarduitrusting waarin functies als keyless access, adaptive cruise control, een premium audiosysteem, stoelverwarming en een panoramisch glazen dak zijn opgenomen. Teven is de Polestar 2 ook ingericht met een Android infotainmentsysteem met Polestar Connect. Hiermee kunt de auto makkelijk aanpassen aan uw eigen wensen. U stelt de Polestar 2 volledig naar uw wensen in. Door middel van het infotainmentsysteem, spraakherkenning of via de Polestar Explore app voor uw smartphone.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op