Peugeot E-208

Vanaf € 307,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Peugeot E-208 zakelijk en flexibel leasen

Met de Peugeot e-208 komt uit de stal van Peugeot de eerste volledige elektrische auto. In tegenstelling tot andere merken maakt Peugeot de keuze voor een compleet elektrische auto. Ook verkrijgbaar met een verbrandingsmotor. Daardoor is de Peugeot e-208 een heel toegankelijke auto. Kleurloos is deze auto absoluut niet. De Peugeot e-208 ziet er zelfs heel sportief uit.

Actieradius

De WLTP geeft voor de Peugeot e-208 een actieradius aan van 340 kilometer. In werkelijkheid zal dit naar alle waarschijnlijkheid neerkomen op 250 tot 280 kilometer. De elektrische uitvoering van de 208 wordt uitgerust met speciale ‘elektrische’ functies zoals regeneratief remmen en eco-modus.

Opladen

De Peugeot e-208 wordt uitgerust met een 3-fase aansluiting. Met een laadpaal thuis laden en bij publieke laadpunten zal circa 5 uur in beslag nemen. Laden via het gewone stopcontact vereist meer geduld. In 16 uur zal de batterij opnieuw vol zijn.

Bij een snellader waarbij u met maximaal 100 kW laadt is de auto weer tot 80 procent opgeladen in minder dan 30 minuten!

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op