Operational lease

Wanneer u kiest voor Operational Lease, kiest u voor zorgeloze mobiliteit. Onderweg zijn en blijven zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Het beheren van meerdere leaseauto’s vergt de nodige tijd en expertise. Deze expertise heeft H4Lease in huis zodat u zich kan focussen op de business. H4Lease heeft een toegewijd team die altijd voor u klaarstaat om u te adviseren.

 

 

 

Full Operational Lease

Full Operational Lease houdt in dat alle kosten die horen bij het gebruik van een leaseauto in het contract worden opgenomen. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand. De kosten die horen bij het gebruik van een leaseauto staan hieronder toegelicht.

Welke kosten zijn opgenomen in een contract op basis van Full Operational Lease?

  • Rente en afschrijving
  • Onderhoudskosten
  • Reparatiekosten
  • Schadekosten
  • WA-verzekering en Casco dekking
  • Houderschapsbelasting
  • Service bij pech of schade in binnen- en buitenland

Met andere woorden: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand!

Lees hieronder het verschil tussen Full Operational Lease en Netto Operational Lease.

 

Netto Operational Lease

Bij Netto Operational Lease zijn de aanvullende diensten niet inbegrepen bij de leaseovereenkomst. Het onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling moet u als klant zelf verzorgen.

Netto Operational Lease kan een oplossing zijn wanneer u vooral voor leasing kiest vanwege het feit dat u de auto’s wilt financieren zonder deze auto’s op uw bedrijfsbalans te krijgen.

Financial Lease is dan geen optie omdat u de auto’s dan wel op uw balans moet activeren. Omdat het bij Netto Operational Lease in principe gaat om een off-balance financiering, heeft u als klant vrijwel altijd eerste recht van koop bij einde contract.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op