Operational lease

U maakt een keuze voor Operational Lease omdat u voor mobiliteit kiest zonder zorgen. U wilt uw wagenpark onderweg hebben en houden zonder er zelf naar om te hoeven kijken. Voor het beheren van diverse leaseauto’s is expertise en tijd nodig. Deze expertise is bij H4Lease in huis zodat u zich kan focussen op de business. H4Lease heeft een enthousiast team dat altijd voor u klaarstaat om u het juiste en passende advies te geven.

Full Operational Lease

Bij Full Operational Lease worden alle kosten voor het gebruik van de auto’s in het wagen park in het leasecontract vastgelegd. Er is dus geen grote investering nodig voor de aankoop. Zolang het leasecontract loopt betaalt u per maand een vast bedrag. Als het leasecontract beëindigd is levert u de auto weer in. H4Lease biedt u dus mobiliteit en zekerheid.

Welke kosten zijn opgenomen in een contract op basis van Full Operational Lease?

  • WA-verzekering en casco dekking
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoudskosten
  • Reparatiekosten
  • Schadekosten
  • Hulp bij pech of schade in binnenland en buitenland
  • Rente en afschrijving

Met andere woorden: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand!

Lees hieronder het verschil tussen Full Operational Lease en Netto Operational Lease.

Netto Operational Lease

Netto Operational Lease is exclusief de bijkomende diensten bij een leaseovereenkomst . Als klant moet u zelf zorgen voor het onderhoud, mogelijke reparaties en eventuele schadeafhandeling.

Voor Netto Operational Lease is een leasevorm waarbij u de auto’s financiert zonder dat uw leaseauto’s op de bedrijfsbalans komen.

Financial Lease is in dat geval geen oplossing omdat de leaseauto’s wel op de balans geactiveerd moeten worden. Bij Netto Operational Lease gaat het om een off balance financiering, waardoor u als klant van H4Lease het eerste recht van aankoop heeft bij afloop van het leasecontract.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op