Opel Corsa-E

Vanaf € 253,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Opel Corsa-E zakelijk leasen

Opel is inmiddels gekomen met de zesde generatie van de populaire Opel Corsa. De Opel  Corsa-e (2020) staat op het nieuwe multi-energy platform. De Opel Corsa-e heeft een bijzonder goede wegligging dankzij de voorwielophanging afkomstig van de Corsa GS-Line. De achterwielophanging en dempers zijn tevens aangepast of het gewicht van 345kg van het accupakket goed te plaatsen. Dankzij de slimme plaatsing van het 52kWh accupakket en een verstevigde bodemplaat heeft de Opel Corsa-e een laag zwaartepunt waardoor deze nieuwe Corsa-e als een blok op de weg ligt en zich kenmerkt door zeer goede rijeigenschappen.

Actieradius

Het is een publiek geheim dat de Opel, de DS-3 en de Peugeot e-208 onderhuids gelijk zijn. Daarom heeft de Opel, net als de Franse auto’s, een accu van 52 kWh en een theoretische actieradius van ongeveer 330 kilometer. De range is sterk afhankelijk van diverse factoren. Buitentempratuur, bandenspanning, wegdek en het rijgedrag van de bestuurder spelen een grote rol in de daadwerkelijk behaalbare actieradius.

Opladen

Anders dan de Opel Ampera-e, kan de Corsa-e wel gebruik maken van het 3-fasen stroomnet. Dat betekent dat de auto in 5 uur en 30 minuten weer helemaal vol kan zijn. Het enige wat een snelle laadsessie nog in de weg kan staan is een trage laadpaal. Al horen die op heel veel plekken inmiddels al tot het verleden. Snelladen kan met de Opel Corsa-e met een maximale snelheid van 100 kW gehaald worden. De auto is in dat geval in 28 minuten weer 80 procent vol.

Conclusie

Opel heeft een verrassend goede auto op de markt gebracht. Nu de Opel Corsa-e leverbaar is. Hij is vlot en heeft meer dan genoeg range. Een tweede voordeel zit in de prijs. De Opel Corsa-e is ten opzichte van de Peugeot e-208 goedkoper maar toe voorzien van dezelfde techniek en een vergelijkbare interieurruimte. De Opel Corsa-e is bij H4 Lease uit voorraad leverbaar in de populaire élégance uitvoering in de kleuren: Zwart en wit.

Meer weten over de Opel Corsa-e? Neem contact op met een van onze leaseadviseurs.

Vraag een offerte aan

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op