Opel Corsa-E

Vanaf € 253,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Opel Corsa-E zakelijk en flexibel leasen

Opel is inmiddels gekomen met de zesde generatie van de populaire Opel Corsa. De Opel Corsa-e (2020) staat op het nieuwe multi-energy platform. De Opel Corsa-e heeft een bijzonder goede wegligging dankzij de voorwielophanging afkomstig van de Corsa GS-Line. De achterwielophanging en dempers zijn tevens aangepast o m het gewicht van 345kg van het accupakket optimaal te plaatsen . Dankzij deze slimme plaatsing van het 52kWh accupakket en een verstevigde bodemplaat heeft de Opel Corsa-e een laag zwaartepunt waardoor deze nieuwe Corsa-e als een blok op de weg ligt en zich kenmerkt door zeer goede rijeigenschappen.

Actieradius

Dat de Opel, de Peugeot e-208 en de DS-3 onder het casco hetzelfde zijn is bij velen bekend. Hierdoor is de Opel, net zoals de Franse auto’s, voorzien van een accu van 52 kWh en, in theorie, een actieradius van circa 331 kilometer. Het bereik hangt sterk af van meerdere factoren. Zaken als buitentempratuur, wegdek, bandenspanning en zeker ook het rijgedrag van de bestuurder bepalen in grote mate de reële haalbare actieradius.

Opladen

In tegenstelling tot de Opel Ampera-e kunt u met de Opel Corsa-e wel het 3-fasen stroomnet gebruiken . Dit houdt in dat uw auto in ongeveer 5 uur en 30 minuten opnieuw volgeladen zal zijn. Wat een vlotte laadsessie kan hinderen is het gebruik van een minder krachtige laadpaal. Op veel plaatsen zijn deze minder krachtige laadpalen echter niet meer aanwezig. Met de Opel Corsa een laadsnelheid van 100 Kw worden bereikt . In dat geval is de auto 80 procent vol in circa 27 minuten.

Conclusie

Opel heeft met de Opel Corsa-e een verrassend goede auto op de markt gebracht die direct uit voorraad leverbaar is . Hij is vlot, stil en comfortabel met een goed bereik. Wat ook in zijn voordeel spreekt is de prijs. De Opel Corsa-e is vergeleken met de Peugeot e-208 goedkoper en ook op basis van identieke techniek en met een vergelijkbare ruimte van het interieur. De Opel Corsa-e is bij H4 Lease uit voorraad leverbaar in de populaire élégance uitvoering in de kleuren zwart en wit.

Meer weten over de Opel Corsa-e? Neem contact op met een van onze leaseadviseurs.

Vraag een offerte aan

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op