De meest flexibele leasemaatschappij van Nederland

 

Obligatieprogramma H4 Lease B.V.

H4 Lease B.V. is een unieke leasemaatschappij met een wagenpark dat voor een groot deel bestaat uit elektrische auto’s en elektrische fietsen (E-bikes). In 10 jaar tijd is H4 Lease B.V. uitgegroeid tot één van de snelst groeiende leasemaatschappijen van Nederland. Het bedrijf concentreert zich op het leasen van volledig elektrische voertuigen en speelt met haar eigen innovatieve concept in op deze snelgroeiende markt. De auto’s worden op basis van meerjarige contracten verleased aan zakelijke rijders. H4 Lease B.V. onderscheidt zich in vergelijking tot andere leasemaatschappijen door de zakelijke klant volledig te ontzorgen bij de inrichting van duurzame bedrijfsmobiliteit door aanvullende energievoorzieningen en laadmogelijkheden te leveren.

De exploitatie van het wagenpark kent een relatief laag risicoprofiel. Het is een goed afgebakende activiteit die relatief stabiele kasstromen genereert op basis van de lopende leasecontracten. Daarom is het interessant voor H4 Lease B.V. om deze mix van auto’s te financieren door middel van de uitgifte van obligaties.

Investeringsaanbod

In het Informatiememorandum en de daarin door middel van verwijzing opgenomen documenten kunt u meer lezen over o.a.:

  • de kenmerken van en de voorwaarden waaronder de obligaties worden aangeboden en uitgegeven;
  • H4 Lease B.V., haar activiteiten, de markten waarop zij actief is en haar historische financiële informatie;
  • de risico’s die aan H4 Lease B.V. en de obligaties zijn verbonden; en
  • de wijze waarop Stichting Obligatiehoudersbelangen de collectieve belangen van de obligatiehouders behartigt.

In de zgn. Definitieve Voorwaarden kunt u meer lezen over de kenmerken van en voorwaarden waaronder elke individuele serie obligaties van H4 Lease B.V. wordt aangeboden en uitgeven.

Klik op deze link voor het Informatiememorandum, de Definitieve Voorwaarden en overige documenten.