H4 Lease
H4 Lease

Nieuw accupakket voor de Tesla Model 3

Nog even geduld moeten wij hebben, voordat wij de Tesla Model 3 mogen gaan configureren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en kijken er naar uit. Echter de ontwikkeling van het goedkoopste model blijft niet stil liggen en Tesla heeft aangekondigd dat er nieuw accupakket komt voor de Tesla Model 3.

 

Om het jou wat makkelijker te maken is hier het overzicht met de 3 beschikbare accupakketten.

  • Standaard accupakket: Dit is het basis accupakket. Dit accupakket biedt een actieradius van ongeveer 350 kilometer. De prijs van dit accupakket is $ 35.000,00. De Tesla Model 3 met het standaard accupakket is nog niet in productie genomen. De verwachting is dat over 4 tot 6 maanden de productie wordt opgestart.

 

  • Mid Range accupakket: Dit betreft het nieuwe accupakket. Dit accupakket biedt een actieradius van ongeveer 420 kilometer. De prijs van deze auto zal ongeveer $ 45.000,00 zijn.

 

  • Long Range accupakket: Dit betreft het grootste accupakket met een actieradius van ongeveer 500 kilometer. Dit is op dit moment ook het enige accupakket wat in productie is bij Tesla. De startprijs van de Longe Range accupakket is in Amerika $ 49.000,00.

 

Tesla heeft ook wat wijzigingen doorgevoerd in de optie structuur. Binnenkort zal de Long Range batterij alleen nog beschikbaar zijn met een dual motor en all wheel drive. Heb jij jouw zinnen gezet op een achterwiel aangedreven Tesla Model 3, dan zal die in de toekomst alleen nog maar beschikbaar zijn met een basis- of Mid Range accupakket. Hetzelfde geldt ook voor een basis- of Mid Range accupakket met all wheel drive. Deze zullen binnenkort ook niet meer beschikbaar zijn.

 

 Wij juichen wel het nieuwe accupakket toe. Het biedt de leaserijder in Nederland nog meer opties. Het Mid Range accupakket is heel goed alternatief voor de Long Range batterij. De huidige Tesla Model S85, S90 en S100 hebben een vergelijkbare actieradius. Nu alleen nog geduldig afwachten voordat wij eindelijk de auto definitief mogen gaan configureren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Jij ook niet?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *