Mogelijkheden in mobiliteit
MOGELIJKHEDEN IN MOBILITEIT

Afrekenen per kilometer

H4 maakt een eind aan ongewenste nacalculaties

Zakelijk autorijden kan best slim, flexibel en zuiver. Stoort u zich aan de onzekerheid door late contractaanpassingen of tussentijdse kostenverhogingen? H4 Lease heeft de oplossing: Per Kilometer Betalen. Hierbij worden uw mobiliteitskosten maandelijks opgedeeld in een vast en een flexibel deel. Dus rijdt u een tijdje minder? Dan betaalt u ook minder. Uw mobiliteitskosten gaan zo gelijk op met uw omzet. Ook wordt u niet meer geconfronteerd met vervelende nacalculaties, die veelal na het afsluiten van het boekjaar op de deurmat vallen. Lees hier meer over kilometerlease: het afrekenen per kilometer.

Persoonlijk mobiliteitsbudget

Prikkelend voordeel voor werkgever én werknemer
De tevredenheid van uw medewerkers hangt nauw samen met de secundaire arbeidsvoorwaarden. En soms maakt een vervoermiddel daar deel van uit. Het zomaar inzetten van een leaseauto is echter niet meer van deze tijd. Medewerker en werkgever zijn zich steeds meer bewust van verantwoorde keuzes op het gebied van kosten en milieu. Door een persoonlijk mobiliteitsbudget, kunnen medewerkers vrijer kiezen en profiteert u bovendien beiden van het financiele voordeel. Hoe? Wij vertellen u graag meer!

 

 

Alles omvattend

Een oplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk én meer
Bedrijfsmobiliteit staat nooit op zichzelf. Het raakt namelijk altijd aan andere strategische vraagstukken binnen uw organisatie, zoals personeelsbeleid, marketing en logistiek. Zodra dat helder is, worden er ook nieuwe mogelijkheden zichtbaar om mobiliteit te benutten. En dat hoeft echt niet meer te kosten. Wij zien kansen voor mobiliteit, die meer opleveren dan enkel het vervoer van uw medewerkers.

 

Reduceren van CO2-uitstoot

Zo gaat Verantwoord Ondernemen samen met kostenbesparing
Hoe begaan bent u met het milieu? Mogelijk heeft u al meerdere activiteiten ontwikkeld om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen uw organisatie vorm te geven. Wist u dat er ook veel mogelijk is op het gebied van CO2-reductie? Dat kan bijvoorbeeld door bewust te kiezen voor een bepaald vervoermiddel. Of door het aantal vervoersbewegingen terug te dringen. Maar ook door het aanpassen van het rijgedrag. En zo bespaart u tegelijkertijd op de kosten. H4 adviseert én implementeert oplossingen waarmee u aantoonbaar bijdraagt aan het reduceren van de CO2-uitstoot.

In 2 minuten tijd besparen op mobiliteit

Wilt u weten hoe u wél grip kunt krijgen op uw mobiliteitskosten? Doe dan vrijblijvend de mobiliteitsscan. Na het beantwoorden van 7 korte vragen, ziet u direct welke concrete resultaten u kunt boeken. En dat kan al snel oplopen tot 15% per jaar. Wij laten u onder andere zien of én hoeveel u kunt besparen op het aantal gereden kilometers en de totale mobiliteitskosten. Zelfs de mogelijke CO2-reductie brengen wij in kaart. Het invullen van de scan is geheel vrijblijvend en verlicht u tot niets.

Laatste nieuws

De Audi E-Tron – De eerste elektrische Audi – Nú te reserveren!

Ook Audi heeft zijn vizier gezet op de elektrische (lease)rijder. Het eerste volledig elektrische model is zal een SUV worden die qua model tussen de ... Lees meer »

Bijtelling in 2019, we maken het niet makkelijker.

De belastingdienst heeft de slogan, leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker. Deze vlieger gaat helaas niet op voor de bijtelling in 2019. Wanneer jij ... Lees meer »

De Volvo XC40 is de auto van het jaar 2018.

Tijdens de autosalon van Genève wordt traditiegetrouw de auto van het jaar van 2018 bekend gemaakt. Net als vorig jaar is er opnieuw een SUV ... Lees meer »