H4 Lease
H4 Lease

Mobuur en de H4 Groep maken sociaal en duurzaam vervoer mogelijk.

Afgelopen donderdag was de primeur voor Apeldoorn. Mobuur is gelanceerd in de wijken Kerschoten en de Naald. Mobuur zorgt ervoor dat de bewoners, die minder mobiel zijn in deze wijken, gebruik kunnen van een elektrische auto met chauffeur. Wanneer een bewoner uit deze wijk even een kort bezoek wil brengen aan een familielid of toch snel nog een boodschap wil doen bij de supermarkt in de wijk, dan komt er een elektrische auto met chauffeur voorrijden die de bewoners helpt om op de andere locatie te komen.

Vanuit de H4 Groep waren Gerard Franken, Directeur Lease van H4 Lease, en Rob Landeweer, Productmanager van MyTripper, aanwezig om het startsein te geven van Mobuur. Dit is een  prachtig voorbeeld waaruit de kracht van de H4 Groep blijkt. H4 Lease zorgt voor de flexibele lease en het ter beschikking stellen van de auto. Met MyTripper heb je  volledig inzicht en controle in de vervoersbewegingen, zodat er kan worden afgerekend per gereden kilometer. NL2Go zorgt ervoor dat de bewoners weer onder de mensen kunnen komen en niet meer worden belemmerd in hun dagelijkse taken.


Vanuit lokale overheden wordt ook steeds vaker geconstateerd dat dit soort slimme vervoersoplossingen geschikt zijn binnen hun wijken.Als H4 Groep vinden wij het belangrijk om dit soort sociale projecten te ondersteunen en door onze innovatie oplossingen binnen de gehele H4 Groep, zijn wij de geschikte partij om deze plannen uit te werken en te implementeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *