Afrekenen op basis van daadwerkelijk gereden kilometers

H4 Lease biedt een unieke oplossing als eerste in Nederland: betalen per kilometer. Deze vorm van leasen wordt ook wel kilometerlease genoemd. Hierbij betaalt u maandelijks een vast deel vooraf en een variabel deel achteraf. In het vaste deel zijn kosten opgenomen zoals houderschapsbelasting, verzekering en een deel van het onderhoud en de afschrijving. Het variabele deel wordt iedere maand bepaald aan de hand van de daadwerkelijk gereden kilometers van de voorgaande maand. Deze kilometers worden automatisch gegenereerd, hiervoor hoeft u zelf geen kilometerregistratie bij te houden. U betaalt dus voor het daadwerkelijke verbruik van de auto. Rijdt u een maand minder kilometers? Dan betaalt u ook minder. Uw mobiliteitskosten gaan zo gelijk op met uw omzet. Ook wordt u niet meer geconfronteerd met vervelende nacalculaties, die meestal na het afsluiten van het boekjaar op de deurmat vallen.

Voor welk type klant is kilometerlease?

Kilometerlease biedt een stuk meer flexibiliteit dan Operational Lease. Ideaal wanneer uw business afhankelijk is van factoren waar u niet direct invloed op heeft. In een periode dat de business wat minder draait, zullen de leasekosten lager liggen doordat het wagenpark minder intensief gebruikt wordt. Kilometerlease biedt volledige transparantie door het maandelijkse overzicht van de daadwerkelijk gereden kilometers. Zo heeft u geen verassingen achteraf en kunnen we op tijd schakelen indien nodig. Kilometerlease is in principe geschikt voor iedere onderneming, omdat de leasekosten precies mee bewegen met het gebruik van het wagenpark. Wij als leasemaatschappij zien vooral de meerwaarde in de uitzend- en detacheringbranche, de (thuis) zorg branche, de bouwsector en alle ondernemingen die te maken hebben met tijdelijke werknemers. Zie hieronder een praktijkvoorbeeld en lees onze klantenervaringen op de home pagina!

Ontdek wat voor u de voordelen zijn

Laat ons als mobiliteitsexperts u helpen om uw doelen te behalen. Wees klaar voor de toekomst en doe de mobiliteitsscan van H4 Lease. Het afgelopen jaar is er veel veranderd, ook in de behoefte van mobiliteit. Deelauto’s worden steeds populairder en flexibiliteit wordt steeds belangrijker. Vergelijk uw huidige mobiliteitsoplossing met kilometerlease en zie wat voor u de voordelen zijn. Laat uw mobiliteit over aan de experts en houd zelf de focus op uw corebusiness.
Laat via de onderstaande button uw gegevens achter en een van onze adviseurs neemt contact met u op.

Neem contact op

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op