H4 Lease
H4 Lease

McDonald’s restaurants ook duurzaam onderweg

Restaurantmanagers Apeldoorn en Deventer rijden vanaf deze week in zuinige auto’s. Deze week namen de restaurantmanagers van de McDonald’s restaurants in Apeldoorn en Deventer afscheid van de al om bekende McDonald’s mini’s. Vanaf nu voeren de managers, op initiatief van franchisenemer Henk Koning, de aandacht voor duurzaamheid door naar de bedrijfsauto’s.

Henk Koning, Franchisenemer McDonald’s Apeldoorn en Deventer:” In onze restaurants zijn we continu bezig met het verbeteren van de duurzaamheid. Zo gebruiken we onder andere LED verlichting, watervrije urinoirs en low oil volume friteuses die ongeveer 40% olie besparen. Een logisch vervolg is het doorvoeren van de duurzaamheid onderweg.”

Met deskundig advies van H4 Carlease Deventer is besloten gebruik te gaan maken van de Volkswagen up!. Met de BlueMotion Technology-motoren heeft de up! de laagste CO2 -uitstoot van alle niet-elektrische auto’s. Ze besparen brandstof en zorgen voor minder fijnstof en stikstofoxiden.

McDonald’s Apeldoorn Deventer hoopt met de komst van de duurzamere auto’s een voorbeeld te stellen voor andere zakelijke autogebuikers.

Over McDonald’s

In Nederland heeft McDonald’s 233 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. McDonald’s Apeldoorn-Deventer biedt werkplekken aan zowel reguliere werknemers als werknemers met een arbeidshandicap ingestroomd via De Feluagroep Apeldoorn en Sallcon Deventer. Inmiddels bieden de restaurants van Henk Koning in Apeldoorn en Deventer werkplek aan 348 mensen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.