H4 Lease
H4 Lease

Maxus rolstoelbus

Maxus EV80
  • Personenvervoer: 2 rolstoelplekken, 7 volwaardige zitplaatsen
  • Geschikt voor binnenstedelijk vervoer

De Maxus EV80 is een volledig elektrische rolstoelbus en personenbus. De bus is aangepast om passagiers comfortabel naar hun bestemming te brengen. De Maxus EV80 is een unieke elektrische bus in Nederland. De bus mag door chauffeurs met het B-rijbewijs worden bestuurd.

Een duurzaam karakter kenmerkt de Maxus elektrische rolstoelbus. De oorsprong van de Maxus EV80 ligt bij truckbouwer DAF. De bus is hiermee voorzien van betrouwbare techniek. De ombouw voor deze elektrische bus is ontwikkeld door AMF.

Bij aanschaf van de Maxus elektrische rolstoelbus of elektrische personenbus kunt u gebruik maken van de MIA. Deze milieu-investeringsaftrek biedt u de mogelijkheid de fiscale winst te verlagen. U kunt tot 36 procent van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst.

Met een actieradius van 190 km volgens de WLTP meetmethode heeft de Maxus EV80 een forse actieradius in het segment van elektrische rolstoelbussen. Bij gebruik van een snellaadstation is de accu van deze elektrische rolstoelbus en personenbus in 2 uur volgeladen.

De Maxus EV80 elektrische rolstoelbus leent zich goed voor het zorgvervoer van zorginstellingen. De rolstoelbus is uitermate geschikt voor vervoer in de bebouwde kom. De vraag naar elektrisch zorgvervoer is steeds meer gegroeid. Uitgangspunten bij het ontwerp van de Maxus EV80 9 persoons bus zijn:

  • Zero emissie
  • Bestuurbaar met een B-rijbewijs
  • Betrouwbaar
  • Lage kilometerprijs
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *