Lease de Tesla Model 3

Wij hebben bij Tesla reeds reserveringen gedaan om te zorgen dat onze klanten zo spoedig mogelijk kunnen beschikken over de Tesla Model 3. Wilt u ook rijden in een Tesla Model 3? U kunt de Model 3 nu bij ons reserveren.

De genoemde prijs is onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en op basis van Kilometerlease, uitgaande van 20.000 kilometer per jaar en een looptijd van 60 maanden.

Wat moet u weten over de Tesla Model 3?
[b4uh5]De Tesla model 3 bestaat er in verschillende kleuren[b4uh5]

De standaard kleur van de Tesla Model 3 is Solid Black. Indien jij een andere kleur wenst is dat mogelijk maar betaal je daar wel een meerprijs voor. De andere kleuren van de auto zijn; Midnight Silver Metallic, Deep Blue Metallic, Silver Metallic, Pearl White Multi-Coat en Red Multi – Coat.

[b4uh5]Wielen[b4uh5]

De auto zal standaard worden geleverd op 18 inch lichtmetalen velgen.  De auto is ook leverbaar met 19 inch lichtmetalen velgen. De 19 inch lichtmetalen velgen zullen ook weer een meerprijs hebben. Zodra de officiële prijzen bekend zijn, zullen wij deze hier vermelden.

[b4uh5]Premium Upgrade[b4uh5]

Jij hebt bij de Tesla Model 3 de keuze om te gaan voor een premium upgrade. De premium upgrade heeft de volgende extra’s;

  •  Twaalfvoudig instelbare voorstoelen
  •  Verstelbare stuurkolom
  •  Stoelverwarming
  •  Twee extra USB poorten
  •  Verbeterd audio systeem
  •  Getint glas
  •  Houten interieur afwerking
[b4uh5]Verbeterde  autopilot  [b4uh5]

Met de verbeterde autopilot past de Tesla Model 3 zich automatisch aan op de verkeersomstandigheden.  Je behoudt je positie op de rijstrook, wisselt van rijstrook zonder opdracht van de bestuurder, neemt opritten en afritten van snelwegen, verlaat de snelweg wanneer u uw bestemming nadert, parkeert zelf op een parkeerplek in de buurt en rijdt uw garage in en uit.

[b4uh5]Actieradius[b4uh5]

De Tesla Model 3 zal met 2 verschillende accupakketten komen.  Het standaard  accupakket heeft een geschatte  actieradius van 350 kilometer. Voor de ware’ kilometervreter’’ is er de long range versie. Deze heeft een geschatte actieradius van bijna 500 kilometer. De long range heeft wel een meerprijs ten opzichte van de standaard versie.

[b4uh5]Laden[b4uh5]

De Tesla Model 3 kan bij verschillende laadpunten laden. Tesla heeft meerdere superchargers. Wanneer u gebruik maakt van de Supercharger dan heb jij binnen 30 minuten weer 200 kilometer extra in de accu zitten. Wanneer je de Longe Range aan de supercharger hangt dan zit er na 30 minuten 275 kilometers extra in de auto. Wanneer je bij een openbare laadpaal gaat laden zal er ongeveer 50 kilometer extra per uur bij komen en bij de Long range is ongeveer 60 kilometer. Ook kan je de Tesla Model 3 thuisladen.  Bij de standaard versie zal er ongeveer 12 kilometer per uur bijkomen en voor de longe rang is dit ongeveer 14 kilometer.

Wanneer je geen enkele optie kiest dan weet je zeker dat Tesla Model 3 is voorzien van een 15 inch touchscreen, dual zone climate control hardware voor autonoom rijden. Je moet hierbij denken aan 8 camera’s, radar en 12 ultrasone sensoren.

Wil jij als een van de eerste in Nederland rijden in een gloednieuwe Tesla Model 3. Vul dan onderstaand formulier in en wij zetten je op de reserveringslijst. Wees er snel bij want de voorraad is beperkt.

Reserveren Tesla Model 3

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.