Nieuwe en jong gebruikte lease auto’s

Zeker als ondernemer wilt u gewoon snel de weg op, zonder gedoe. Bij H4 Lease vindt u een ruim en aantrekkelijk aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Bijna alle auto’s zijn bij H4 Lease op voorraad. Zo niet? Dan zijn alle merken snel leverbaar. De voorraad van H4 Lease bestaat uit nieuwe auto’s, maar dus ook uit jong gebruikte occasions voor shortlease. Zowel de nieuwe als jong gebruikte exemplaren zijn stuk voor stuk prima onderhouden. U hoeft zich dus niet druk te maken om vervelende verrassingen tijdens het rijden. Heeft u niet het model of vervoermiddel gevonden dat u zocht? Geef de specialisten van H4 Lease dan een zoekopdracht. Met een uitgebreid netwerk binnen de mobiliteit en een neus voor de beste deals vindt H4 Lease ook de lease auto die aan uw specifieke wensen voldoet. Daag ze maar uit! Ze adviseren u daarbij graag. U zult niet de eerste zijn bij wie een deelauto of zelfs een fiets al beste optie naar voren komt. Goed te weten op welke manier u zich het meest goedkoop, duurzaam én bewust kunt vervoeren toch?

Waarom leasen bij H4 Lease?

Wanneer u least bij H4 Lease, weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Alle gebruiksgegevens worden namelijk bijgehouden en overzichtelijk weergegeven. U betaalt alleen voor de kilometers die u daadwerkelijk gereden hebt. Rijdt u dus een maand niet zoveel? Dan betaalt u ook minder. Wel zo eerlijk. U logt gemakkelijk in en in een oogopslag ziet u wie de lease auto heeft gebruikt, naar welke locaties de lease auto is gereden en wat het verbruik was. Transparanter leasen kan haast niet. Het duurzaamheidsoogmerk van H4 Lease wordt door klanten als positief punt benoemd. Onze partner H4 geeft ons de mogelijkheid om op een verantwoorde manier onze mobiliteitsdoelstellingen te realiseren met auto’s die minder CO2 uitstoten.”

Vragen of suggesties?

Heeft u vragen aan de specialisten van H4 Lease? Neem dan gerust contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de website. Ook wanneer u een auto wilt aanmelden voor aflevering kunt u contact opnemen met H4 Lease. Zoals u eerder las, vindt u op de website referenties van klanten die hun auto al leasen bij H4 Lease. Zij benoemen met name de flexibiliteit, snelheid en service van H4 Lease als positieve punten. Wilt u dit ook ervaren? Klop dan gerust even aan bij H4 Lease.