De beste lease auto met de goedkoopste voorwaarden

Betalen voor kilometers die u niet gereden hebt, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Bij H4 Lease worden contracten daarom zo flexibel mogelijk samengesteld. Bij Operational Lease richt H4 Lease zich op de kernactiviteiten, ze regelen alles met betrekking tot uw leaseauto. Denk hierbij onder andere aan de bestelling, financiering, verzekeringen, brandstof- en bekeuringenbeheer. Optioneel natuurlijk, want u richt uw contract zelf in samen met een specialist van H4 Lease. Maar het kan ook nog eenvoudiger. Met netto operational lease houdt u namelijk zelf de controle over het beheer van de leaseauto. H4 Lease regelt de bestelling, de financiering en de houderschapsbelasting. Daarnaast kunnen zij deze vorm in overleg met u uitbreiden met de overige componenten. Te allen tijde kunt u gebruik maken van de leasekennis van de experts. Op die manier betaalt u alleen voor wat u ook echt gebruikt, goedkoop leasen dus.

Overzicht in uw lease gedrag

Weet u wat zo prettig is aan de leasecontracten bij H4? Naast dat u goedkoop een auto kunt leasen, heeft u volledig overzicht in uw eigen gebruik. Al componenten die u eerder koos om op te nemen in het contract, kunt u zelf bijhouden. U logt gemakkelijk in op de website en bekijkt bijvoorbeeld de actuele stand van zaken over onderhoud, bekeuringen, brandstofverbruik. H4 Lease werkt namelijk samen met MyTripper. Dit platform geeft in een oogopslag de onderdelen binnen uw contract weer. Geen onderneming is hetzelfde en geen bestuurder van uw bedrijfsauto’s is hetzelfde. Daarom is het goed bij te houden hoe er binnen uw onderneming wordt gereden. Waar hebben uw bedrijfswagens gereden? Hoeveel heeft u gereden? En heeft u deze maand bekeuringen ontvangen? Altijd fijn om hierover overzicht te hebben. Zo kunt u het rijgedrag (en daarmee de bijbehorende kosten) zelf goed sturen.

Ook goedkoop uw auto leasen?

Wilt u ook goedkoop een auto leasen? Dan is het aan te raden om even contact op te nemen met de specialisten van H4 Lease. Zij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en welk leasecontract waarschijnlijk het best bij u past. U kunt ervan uitgaan dat u nooit teveel betaalt. Wel zo’n prettig idee.