H4 Lease
H4 Lease

Heeft Jaguar goud in handen?

Vanaf 1 maart is hij dan officieel te bestellen, de Jaguar I-Pace. De eerste poging van Jaguar om de autogebruiker te overtuigen over te stappen naar elektrisch rijden. Zijn zij daarin geslaagd? Jaguar is erin geslaagd om een prachtige SUV op de markt te brengen die de leaserijder zeker zal aanspreken. Wij informeren jou over alles wat je moet weten.

Actieradius Jaguar I-Pace

Het grootste kritiekpunt bij de de elektrische auto is de actieradius. Jaguar wil deze discussie de kop indrukken door een auto af te leveren met een 90kWh lithium ion batterij.  Deze batterij zorgt ervoor dat de auto een actieradius heeft van 480 kilometer volgens de WLTP  norm.  Met de weersomstandigheden in Nederland zal je in de zomer ruim 400 kilometer kunnen rijden en de winter zal dit net rond de 400 kilometer zijn. Voor de gemiddelde leaserijder is dit ruim voldoende!

 

 


Laadsnelheid

De 90kWh lithium ion batterij zorgt dus voor een uitstekende actieradius. Maar hoeveel tijd heb jij nu nodig om de auto weer op te laden? Wanneer je gebruikt maakt van een snellaadstation, dan heb je in 40 minuten weer ruim 80% van je batterij vol zitten. Bij openbare ladenpalen zal dit ongeveer 2 uur duren en voor thuis adviseren wij de toekomstige Jaguar I-Pace eigenaar  een laadstation te installeren. Het duurt dan ongeveer 10 uur voordat de batterij weer volledig is gevuld. Om te zorgen dat de batterij sneller laadt, verhoogt de I-Pace de temperatuur van de batterij om ervoor te zorgen dat jij als leaserijder, zo snel mogelijk weer voldoende actieradius hebt.


Uitvoeringen Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace is vanaf 01 maart te bestellen. Hij zal dan in 3 verschillende uitvoeringen komen. De basis versie is de I-Pace S. Deze uitvoering is al zeer luxe en wanneer jij als leaserijder voor deze uitvoering kiest dan komt de auto met Led verlichting, 18″ lichtmetalen velgen, Climate Control, Navigatie Pro, Cruise Control, Achteruitrijcamera, Lane Assist, Keyless entry. Een zeer complete uitvoering die iedere leaserijder wel kan bekoren.

De 2e uitvoering is de Jaguar I-Pace SE.  Het verschil met de Jaguar I-Pace S is dat deze uitvoering  standaard met 20″ 6-Spoke lichtmetalen velgen komt. Je hebt Premium LED koplampen met signature dagrijverlichting. De achterklep wordt automatische geopend en de auto heeft leren sportstoelen.  Qua veiligheid heeft deze uitvoering nog een extra pakket: Drive Pack. Met het Drive Pack heb je Adaptive Cruise met Stop & Go, Blind Spot Assist en High-speed Emergency Braking.

De 3e uitvoering is de Jaguar I-Pace HSE. Dit is de meest luxe uitvoering. De Jaguar I-Pace HSE heeft 20″ 5-Spoke velgen. Qua verlichting heeft deze uitvoering Maxtrix Led koplampen. Je gaat zitten is de meest luxe leren sportstoelen en op het gebied van veiligheid heeft deze uitvoering het Driver Assist Pack. Met dit pakket heb je Adaptive Cruise met Steering Assist en 360 graden surround camera. Hierdoor hebben een bovenaanzicht van de auto waardoor je heel veilig kan manouvreren.

Voor de vroege beslissers is er ook het introductiemodel. Het introductiemodel draagt de naam Jaguar I-Pace First Edition. Hij onderscheidt zich van de andere modellen door een rode lak. Het interieur is exclusief door een combinatie van SuedeCloth hemelbekleding en Ebony of Light Oyster thema. In de dorpellijsten wordt het First Edition – Logo getoond. Dit introductiemodel is er alleen in 2018.

 


Levertijd Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace is inmiddels bij ons te bestellen en Jaguar lijkt op dit moment geen leversproblemen te hebben. Wanneer de auto wordt besteld dan kan je in 2018 zeker plaatsnemen in deze luxe elektrische SUV.


[b4uh5]Waarom moet ik de Jaguar I-Pace leasen[b4uh5]

De Jaguar I-Pace is voor jou als leaserijder interessant vanwege zijn bijtelling. Volledige elektrische auto’s hebben in 2018 4% bijtelling. Wanneer je naar de instapversie kijkt, de Jaguar I-Pace S, is de fiscale waarde lager dan een het instapmodel van Tesla Model S of Tesla Model X.  Een ander voordeel is dat de levering van deze auto in 2o18 kan plaatsvinden. Daarom betaal je 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde. In 2019 komt er namelijk een aanpassing in de bijtelling voor elektrische auto’s die een hogere fiscale waarde hebben dan € 50.000,00. Als zij ervoor kunnen zorgen dat er flink kan worden geleverd in 2018 is dit de eerste serieuze concurrent voor Tesla. Wees er snel bij en lease de Jaguar I-Pace in 2018 om te zorgen dat je 4% bijtelling betaalt over de volledige fiscale waarde.

 


De auto is inmiddels te bestellen bij H4 Lease. Ben jij als leaserijder op zoek naar een luxe elektrische auto met een goede actieradius, dan is de Jaguar I-Pace zeker een auto die in overweging moet worden genomen. Het introductiemodel biedt alle luxe en is ook allemaal beschikbaar in 2018. Wij begonnen met de vraag of Jaguar goud in handen heeft met de I-Pace. Absoluut! Juist omdat zij in 2018 kunnen leveren en de auto volledig in de 4% bijtelling zal vallen.

Net zoals ons enthousiast geworden van Jaguar I-Pace? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op zodat wij de auto voor jou kunnen bestellen. DAAG ONS UIT als meest flexibele leasemaatschappij van Nederland! Wil je niet te lang wachten? Wij hebben reeds een aantal introductiemodellen gereserveerd. Dus je kan bij ons de Jaguar I-Pace in de lease hebben.

Lease de Jaguar I-Pace op basis van Kilometerlease en je betaalt nooit teveel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *