H4 Lease
H4 Lease

Investeren in duurzame en flexibele mobiliteit?

 

Investeren in duurzame en flexibele mobiliteit?

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gedacht aan alternatieve manieren om vermogen te gebruiken, omdat het niks meer waard is op een spaarrekening. Ergens in investeren is voor de ene persoon makkelijker dan voor de ander: de een doet dit al jaren voor z’n werk, terwijl iemand anders het (voor de eerste keer) gaat doen om zijn of haar spaargeld meer waard te laten worden. Investeren in een obligatie van H4 Lease is een goede en zekere keuze. Het doel van deze obligaties is om duurzame voertuigen te financieren en een toekomst met duurzame mobiliteit mogelijk te maken.

Sterke groei in duurzame mobiliteit

U investeert in een unieke lease maatschappij met een wagenpark dat grotendeels bestaat uit elektrische auto’s en elektrische fietsen (E-bikes). H4 Lease is gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame en slimme mobiliteitsoplossingen. Als investeerder draagt u bij aan onze missie: een mobiliteitsketen opzetten die én milieubewust én kosten efficiënt is. H4 Lease onderscheidt zich in vergelijking tot andere lease maatschappijen door de zakelijke klant volledig te ontzorgen bij de inrichting van een duurzame mobiliteitsketen door aanvullende energievoorzieningen en laadmogelijkheden te leveren.

Een zekere, financieel interessante keuze

Een H4 Lease obligatie is een zekere keuze. In 10 jaar tijd is H4 Lease uitgegroeid tot één van de snelst groeiende lease maatschappijen van Nederland. H4 Lease concentreert zich op het leasen van volledig elektrische voertuigen en speelt met haar eigen innovatieve concept in op de snelgroeiende markt. De auto’s worden op basis van meerjarige contracten verleased aan zakelijke rijders. De exploitatie van het wagenpark kent een relatief laag risicoprofiel. Het is een goed afgebakende activiteit die relatief stabiele kasstromen genereert op basis van lopende leasecontracten. Daarom is het interessant voor H4 Lease om deze mix van auto’s te financieren door middel van de uitgifte van obligaties.

Een obligatie geeft meer zekerheid dan aandelen. Waar de hoogte van een aandeel dagelijks kan veranderen, is bij een obligatie het jaarlijkse rentepercentage van te voren afgesproken. De actuele rente van een H4 Lease obligatie is 5,0%. Voor de beeldvorming: dit is 5% meer dan dat u op dit moment krijgt op uw spaarrekening.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *