Inloggen tijdelijk niet mogelijk

Beste klant,

U bent gewend om via deze weg in te loggen in het klantenportaal van H4 Lease. Mogelijk heeft u in de media reeds vernomen dat er sprake is van een datalek in de I-Wise module die voor dit klantenportaal wordt gebruikt. Inmiddels weten we vrijwel zeker dat er géén gegevens op straat terecht zijn gekomen en dat er dus geen consequenties voor u zullen zijn. We willen dit echter graag voor de volle 100% zeker weten en hebben daarom besloten om het klantenportaal tijdelijk uit te schakelen. Dit doen wij uiteraard niet langer dan strikt noodzakelijk. Wij wachten op uitsluitsel van onze leverancier Carwise en zullen daarna direct het portaal weer beschikbaar maken. Wilt u op de hoogte worden gehouden of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@h4.nl of 0570-200999.

Met vriendelijke groet,

Team H4

Laatste berichten

Seven is the magic number! H4 is jarig.

  De H4 groep bestaat 7 jaar. Wij willen alle (oud) medewerkers bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de H4 Groep. Tevens willen wij alle ... Lees meer »

Rijtest Peugeot 3008

Rijtest: De Peugeot 3008 In onze vorige review hebben wij de ‘grote broer’ van de Peugeot 3008 besproken. Over deze Peugeot 5008 waren wij positief verrast. ... Lees meer »

Rijtest Peugeot 5008

Onlangs heeft Peugeot zijn nieuwe SUV gelanceerd. Waar de vorige 5008 nog echt een MPV was, wil Peugeot deze vernieuwde 5008 echt als SUV in ... Lees meer »