Klantprofiel

TalentCare B.V. staat voor het samen verbeteren van de zorg. Kernwaarden zijn: leren & reflecteren, verwonderen & genieten en zichzelf zijn & het samen doen. Als zorgorganisatie staan zij voor betere zorg met persoonlijke aandacht. TalentCare heeft zowel artsen als verpleegkundigen in dienst die zowel in hun vak als op persoonlijk vlak willen groeien. Het personeelsbestand bestaat uit zo’n 130 medewerkers.

Mobiliteitsoplossing H4Lease

Bij TalentCare is continuïteit enorm belangrijk. Haar personeel moet altijd voorzien zijn van mobiliteit om bij de opdrachtgevers te kunnen komen. Uitval van een voertuig is hierin niet wenselijk. TalentCare heeft een vast aanspreekpunt bij H4Lease en wij denken voortdurend mee met een zo efficiënt mogelijke inrichting van het wagenpark. Het volledige wagenpark rijdt op basis van kilometerlease zodat de flexibiliteit in het wagenpark gewaarborgd blijft. Door de flexibilteit waar de business om vraagt, is TalentCare met deze flexibele leasevorm klaar voor de toekomst. Wisselingen in berijders en/of opdrachtgevers wordt automatisch opgevangen omdat een deel van het leasetarief variabel wordt afgerekend. TalentCare rijdt voornamelijk met A en B-segment auto’s. Door dit te standaardiseren wordt hier ook geld bespaard. 

Klantervaring

‘’Wij behandelen en verplegen patiënten in zorginstellingen in heel Nederland en ontwikkelen de nieuwe generatie zorgverleners. Wij staan voor de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht en laten zien dat het écht kan. Omdat onze zorgverleners door heel Nederland werken waren wij op zoek naar een dienstverlener die ons flexibiliteit kan bieden, zowel voor korte als langere termijn en met ons meedenkt om een duurzaam wagenpark te realiseren. H4Lease is zo’n dienstverlener.’’

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op