Klantprofiel

GTS Zorg heeft ruim 80 flexibele verzorgenden en verpleegkundigen in dienst die klaar staan voor zorginstellingen en ziekenhuizen. Dat we een hecht team zijn, blijkt ook uit de gesprekken die we regelmatig met elkaar hebben. Door die gesprekken hebben we zicht op onze kennis en kunde en houden we grip op kwaliteit. Dit stelt ons in staat om de beste matches te maken. Zo zorgen we ervoor dat professionele en betrokken medewerkers op de juiste plek worden ingezet. Of dat nu bij een thuiszorgorganisatie, ziekenhuis, zorghotel, verpleeghuis of verzorgingshuis is.

Mobiliteitsoplossing H4Lease

Bij GTS Zorg is een continue mobiliteitsoplossing van groot belang. Bij een snelgroeiende organisatie is het beheer en het monitoren van het wagenpark van groot belang. Het doel om altijd mobiel en snel bij opdrachtgevers te kunnen zijn wordt gerealiseerd doormiddel van een breed inzetbaar wagenpark. Kilometerlease en het gebruik van slimme fleetsoftware bieden de mogelijkheid om de kosten goed te beheersen.

Klantervaring

‘’Wij hebben gekozen voor H4 vanwege continuïteit en flexibiliteit. Er is altijd een passende vervoersoplossing voor handen, in spoedgevallen zelfs dezelfde dag. De heldere inzage in de kosten en de ritregistratie met gebruikersinformatie maken het plaatje compleet. Het is bovendien een prettige club om mee te werken!’’

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op