Klantprofiel

‘’Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 3200 professionals actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Carinova is hoofdzakelijk werkzaam in het verzorgingsgebied Zuidwest en Noord Overijssel.’’

Zorg, behandeling en ondersteuning bieden aan onze clienten en hun omgeving. Het liefst thuis. Dat is waar ons werk om draait. Wij willen dat iedere client het gevoel heeft dat de zorg ‘’vertrouwd dichtbij’’ plaatsvindt. Onze cliënten staan centraal; hun wensen en mogelijkheden staan voor ons op de eerste plaats. Dagelijks werken wij op veel verschillende fronten aan het welbevinden van onze cliënten.

Mobiliteitsoplossing H4Lease

Bij Carinova is een onderzoek verricht bij 72 thuiszorgteams om het gebruik van de diverse vervoermiddelen en de daarmee gepaard gaande mobiliteitskosten in kaart te brengen.

Het doel daarbij was om op basis van de analyse een gefundeerde keuze te kunnen maken over het al dan niet inzetten van een dienstauto, maar ook of er mogelijkheden in de teams bestaan om zich vaker te vervoeren door middel van een (elektrische) fiets. Het inzetten van e-bikes helpt Carinova naar een kostenneutraal of zelfs kostenbesparende situatie. Door het introduceren van plansoftware is de bezetting van de beschikbare auto’s bij de thuiszorgteams sterk verbeterd. Tegelijkertijd worden er resultaten behaald op het gebied van onder meer duurzaamheid, imago, naamsbekendheid, gezondheid en medewerkerstevredenheid.

Klantervaring

‘’Door het wagenpark onder te brengen bij een mobiliteitsspecialist presteren hebben wij een sterkte verbetering gezien in de efficiëntie van ons wagenpark. Zo worden er minder auto’s ingezet waardoor onze vervoerskosten zijn gedaald. De kennis van deze partij heeft ons geholpen bij het maken van keuze die gunstig uitpakken voor Carinova en onze medewerkers. De samenwerking waarbij wij altijd kunnen vertrouwen om advies of hulp van een vast contactpersoon is voor ons van grote waarde.’’

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op