Klantprofiel

CareAbout maakt iedere dag de communicatie in de zorg een stukje beter. Hierin ligt de focus bij apotheken en huisartsenpraktijken. Aandacht voor de mens in de patiënt begint bij deze goede communicatie. CareAbout merkt een toename in personeelstekorten, een uitbreiding van de taken en een groeiende zorgbehoefte bij de patiënten. Hierdoor wordt het leveren van goede zorg steeds lastiger en neemt de werkdruk toe. CareAbout is opgericht om de aandacht voor de mens in de patiënt terug te brengen in de zorg.t welbevinden van onze cliënten.

Mobiliteitsoplossing H4Lease

Los van de continuïteit, is het meest efficiënte gebruik van het wagenpark belangrijk voor CareAbout. Hierop wordt actief gestuurd door middel van een dashboard. Op dit dashboard worden onder andere de gereden kilometers en het tankgedrag van alle medewerkers bijgehouden. Door maandelijks contact wordt de klant constant geadviseerd om zo altijd up-to-date te blijven met het wagenpark en niet achteraf ongewenste herrekeningen te ontvangen.

Klantervaring

“H4Lease heeft onze behoefte goed in kaart gebracht en op die manier in de gaten gekregen waar ze ons echt mee konden helpen. Erg prettig! Wij hebben een wagenpark dat volledig rijdt o.b.v. kilometerlease. Het snelle contact en het snelle schakelen is voor onze dynamische organisatie key en wordt in de samenwerking met H4 erg gewaardeerd.”

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op