H4 Lease
H4 Lease

Gerard Franken treedt aan als Directeur Lease bij de H4 Groep

Op 1 januari 2017 is Gerard Franken, voormalig Vestigings-/Brandmanager bij Stern Groep, aangetreden als Directeur Lease bij de in Deventer gevestigde H4 Groep. Tegelijkertijd wordt de dienstverlening van de H4 Groep verdeeld in 3 Business Units: H4 Lease, MyTripper en NL2Go.

 

Opdracht

H4 heeft de afgelopen jaren zwaar ingezet op het ontwikkelen van oplossingen voor uiteenlopende vervoersvraagstukken. Met de aanstelling van Franken zorgt H4 in de Business Unit Lease voor een volledige, dedicated focus op leaseproducten, zoals het variabel afrekenen per gereden kilometer. Franken zal zich bovendien bezighouden met het opzetten van een vestiging in Zwolle.

Gerard Franken, Directeur Lease H4 Groep

Achtergrond

Tijdens zijn carrière van ruim 25 jaar in de automotive heeft Franken diverse directiefuncties bekleed en ervaring in alle facetten opgedaan bij bedrijven als Koops, Smit & Co, Pouw en Arend Auto.

 

Over de H4 Groep

H4 is ruim 6 jaar geleden van start gegaan met de overname van de leaseportefeuille van Haarhuis Lease. Het bedrijf heeft zich daarna doorontwikkeld als adviseur en ontwikkelaar van oplossingen op het gebied van vervoersvraagstukken. Hieruit is ook het lokale deelautoconcept D(eventer)2Go ontstaan.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.