Flexibel uw auto leasen bij H4 Lease

U zit niet te wachten op een maandafrekening waarop kilometers staan die u niet hebt gereden. Bij de meeste leasemaatschappijen is dit wel het geval, omdat u een vast bedrag per maand betaalt. H4 Lease is de eerste leasemaatschappij waar u flexibel uw auto kunt leasen. U betaalt alleen de kilometers die u daadwerkelijk gereden hebt. Hoe ze dat bij H4 Lease doen? Door transparantie en overzicht.

Kritsch, flexibel en scherp

H4 Lease is de meest flexibele leasemaatschappij van Nederland. Hoe? Door kritisch te kijken naar wat de klanten echt nodig hebben. En vooral wat niet. Bij H4 Lease hanteren ze de meest ultieme vorm van flexibiliteit, dat is natuurlijk kilometerlease. Door de samenwerking met MyTripper is het bij H4 Lease daadwerkelijk mogelijk variabel af te rekenen per gereden kilometer. Vreemd genoeg is H4 Lease de enige leasemaatschappij in Nederland die deze werkwijze hanteert. MyTripper heeft een portaal gecreëerd waarin alle vervoersgegevens van uw bedrijf staan. Denk hierbij aan reistijden, de bestuurder en het soort vervoermiddel. Ook de locaties en het verschil tussen zakelijk en privégebruik worden hierin bijgehouden en overzichtelijk gemaakt. Dat is nog eens flexibel een auto leasen!

Dit is H4 Lease

H4 Lease is onderdeel van de H4 Groep. De meest vooruitstrevende specialist in mobiliteit die alle mogelijkheden biedt om een duurzame mobiliteitsketen op te zetten. Zo ontwikkelt H4 Lease slimme oplossingen in mobiliteit. Dit doen ze vraag gestuurd, tegen lagere kosten en nog maatschappelijk verantwoord ook. H4 is bovendien pionier rondom de transitie in mobiliteit. Zo introduceerden ze bijvoorbeeld de deelauto. Het efficiënt en duurzaam inzetten van vervoer staat bij H4 Lease centraal. De H4 Groep bestaat uit: H4 Lease, MyTripper en NL2Go. De H van H4 Lease verwijst daarbij naar Hermes, de god van verkeer en handel. Hij geldt ook als de boodschapper van de goden. Hermes is ook beschermer van reizigers en god van de dromen. Het getal 4 heeft numerologisch een relatie met hard werken en een grote wilskracht. Zelfdiscipline krijg je door actief, precies en geduldig te zijn en iets op te bouwen, stap voor stap. Ook staat de vier voor betrouwbaarheid en het houden aan plichten. Zo weet u dus precies wat u van H4 Lease kunt verwachten.