H4 Lease
H4 Lease

Een nieuwe leasetopper? Kia komt met de volledig elektrische Niro.

 

Kia heeft enige tijd geleden aangekondigd om ook toe te treden tot het gezelschap van automerken,die  volledig elektrisch rijden omarmen. De Kia SUV was al verkrijgbaar als een hybride model en binnenkort zal tijdens de autoshow in Parijs de eerste volledig elektrische Kia Niro worden gepresenteerd. Dit model zal de naam Kia E-Niro gaan dragen en de informatie die nu bekend is, maakt ons enthousiast.

 

 

Actieradius

 

De leaserijder maakt gemiddeld gezien meer kilometers dan een particuliere autobezitter. Het is daarom belangrijk dat de actieradius past bij dit rijgedrag. De elektrische Niro heeft een actieradius van 485 kilometer op basis van de WLTP meetmethode. Deze actieradius hoort wel bij de ‘Long Range’ versie met 64kWh batterij. Als je in binnen het segment kijkt is alleen de Hyundai Kona EV een auto met dezelfde actieradius. Alle andere elektrische auto’s in dit segment,zoals bijvoorbeeld de Nissan Leaf en Volkswagen E-Golf, hebben een lagere actieradius.

 

Bijtelling

Zoals iedere elektrische auto is de bijtelling gunstig ten opzichte van een benzine- of een dieselauto. De prijs is nog niet bekend gemaakt maar de verwachting is dat het in de lijn zal liggen van Hyundai Kona EV. Wij verwachten dat de prijs voor de uitvoering met de ‘Long range’ batterij onder de € 50.000,00 zal blijven. Derhalve kan jij als leaserijder genieten van de voordelige 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde in zowel 2018 als ook in 2019.

 

Prijs

De Kia E-Niro zal tijdens de autosalon in Parijs worden gepresenteerd aan het grote publiek. De definitieve prijs zal dan ook bekend worden gemaakt voor de Europese markt. Niet lang daarna zal de Kia E-Niro ook te bewonderen zijn bij de lokale Kia-dealer.

Autoprestaties

De Kia E-Niro heeft een 204PK sterke elektromotor. De auto sprint in 7,8 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Je beweegt je dus lekker door het verkeer als dat noodzakelijk is.  Tevens is de Kia e-Niro voorzien van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat jij het maximale actieradius kan halen uit jouw batterij. De auto wordt geleverd met Coasting Guide Control (CGC) en Predictive Energy Control (PEC). Deze technologie is gekoppeld aan de navigatie. Hierdoor kan de E-Niro inspelen op de route, informeren zij de bestuurder zodat deze het rijgedrag kan aanpassen om het maximale uit de batterij te kunnen halen.

 

[b4uh5]Reserveren[b4uh5]

De Kia E-Niro is inmiddels te reserveren. Wil jij meer weten over het leasen van de Kia E-Niro dan kan jij contact met ons opnemen met ons en wij houden u op de hoogte van alles wat jij wil weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *