E-bike leasen voor de werknemer

Er is niets lekkerder om de auto te laten staan en op de fiets naar werk te stappen. Het bevordert uw conditie, is goed voor de luchtkwaliteit en u heeft geen gedoe meer met parkeren. Voortaan fietst u zorgeloos naar en van uw werk met een E-Bike van H4Lease.
Een groot voordeel van een leasefiets is dat u niet voor hoge kosten komt te staan bij de aanschaf van de e-bike. We hebben een selectie van de allerbeste e-bikes gemaakt waaruit u kunt kiezen, bijvoorbeeld bij onze lokale fietsdealer in Deventer. De kosten van reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn voor onze rekening. De enige kosten die u betaalt zijn het leasetarief en eventuele bijtelling. U heeft hier geen enkel omkijken naar, het bedrag wordt via uw loonstrook geïnd.
Super eenvoudig en gezond dus!

Stappen

U brengt een bezoek aan onze leasefiets dealer en kiest een e-bike uit die bij u past. De dealer brengt een offerte uit en stuurt deze per mail door. Deze kunt u meenemen naar uw werkgever om voor te leggen. Indien uw werkgever akkoord gaat kan hij contact met ons opnemen, zodat we alles voor u kunnen regelen. Als uw werkgever nog vragen heeft kan hij altijd bij ons terecht.
Onze mensen kunnen uiteraard ook een advies uitbrengen als u niet weet welke fiets het beste bij u past.

Voordelen werknemer

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Altijd de keuze uit nieuwe e-bikes
  • Lease inclusief onderhoud en reparatie, verzekering tegen diefstal en schade, ongevallen opzittende(n) verzekering, verhaalsrechtbijstand, pechhulp
  • Gezond op de fiets naar het werk
  • Nooit meer in de file
  • Geen parkeerproblemen
[WPSM_AC id=7300]

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op