E-bike leasen voor de werknemer

Er is niets lekkerder om de auto te laten staan en op de fiets naar werk te stappen. Het bevordert jouw conditie, is goed voor de luchtkwaliteit en jij hebt geen gedoe meer met parkeren. Voortaan fiets jij zorgeloos naar en van uw werk dankzij H4 Lease.
Een groot voordeel van een leasefiets van H4 Lease is dat jij niet voor hoge kosten komt te staan bij de aanschaf van de e-bike. We hebben een selectie van de allerbeste e-bikes gemaakt waaruit jij kunt kiezen bij onze lokale fietsdealer in Deventer. De kosten van reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn voor onze rekening. De enige kosten die jij betaalt zijn het leasetarief en eventuele bijtelling. Jij hebt hier geen omkijken naar, het bedrag wordt via jouw loonstrook geïnd, jij hebt dus nergens omkijken naar.

Stappen

Jij brengt een bezoek aan onze leasefiets dealer en kiest een e-bike uit die bij jou past. De dealer brengt een offerte uit en stuurt deze per mail door. Deze kan jij meenemen naar jouw werkgever om voor te leggen. Indien jouw werkgever akkoord gaat kan hij contact met ons opnemen, zodat we alles voor u kunnen regelen. Als jouw werkgever nog vragen heeft kan hij altijd bij ons terecht.

Voordelen werknemer

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Altijd de keuze uit nieuwe e-bikes
  • Lease inclusief onderhoud en reparatie, verzekering tegen diefstal en schade, ongevallen opzittende(n) verzekering, verhaalsrechtbijstand, pechhulp
  • Gezond op de fiets naar het werk
  • Nooit meer in de file
  • Geen parkeerproblemen
[WPSM_AC id=7300]