Brandstof

Een brandstofpas bij uw leaseauto(‘s)

Wilt u het administratieve beheer van uw brandstof uitbesteden? H4 Lease kan uw brandstofgebruik beheren. U ontvangt van ons een brandstofpas waarmee u bij ieder tankstation in Nederland kunt tanken. De pas ontvangt u kort voor of kort na de aflevering van de leaseauto van ons (indien brandstof in uw leasecontract is inbegrepen). Is het na aflevering van de auto, dan is dit hooguit enkele dagen later. We streven er altijd naar de pas voor aflevering naar u toe te sturen.

De werkgever ontvangt iedere maand van ons een factuur met de bijbehorende gedetailleerde brandstofspecificatie. U kunt dagelijks alle tankingen volgen via het online overzicht. Heeft u een toegangscode ontvangen van ons? Dan kunt u hieronder inloggen.

Inloggen MTC

U kunt hier ook terecht voor het declareren van brandstofkosten en de blokkeren van uw pas.

Declareren brandstofkosten

Heeft u de limiet voor tanken bereikt of lukt het om een andere reden niet om de tankpas te gebruik bij het afrekenen? Zowel de bestuurder als de wagenparkbeheerder hebben de mogelijkheid om tankingen te declareren bij de pasleverancier. Dit is afhankelijk van de afspraak tussen uw wagenparkbeheerder en H4 Lease.

Brandstofpas kwijt?

Bij verlies of diefstal kunt u 24 uur per dag uw brandstofpas laten blokkeren. Zeker bij diefstal is dit van belang. Neemt u vervolgens contact op met H4 Lease om een nieuwe pas aan te vragen.