H4 Lease
H4 Lease

Wat zijn de voordelen van het registreren van een auto in 2015?

Met 2016 alweer bijna voor de deur informeren wij u graag wat er de komende jaren gaat veranderen. Ieder jaar dient de Staatssecretaris van Financiën een nieuw plan in met daarin de kerninformatie omtrent de bijtelling. Ook voor de aankomende vijf jaren zijn er weer wijzigingen geïmplementeerd die cruciale financiële gevolgen kunnen hebben voor de wagenpark van uw bedrijf.

Wat wij kunnen opmaken uit dit voorstel is dat vooral voor de hybride rijders  slecht weer kunnen verwachten, mochten deze in 2015 nog 7 procent bijtellen, wordt dit in 2016 maar liefst 15 procent. Uiteindelijk wordt in de komende jaren alles naar de 22 procent getrokken, wat weer ten goede komt van de 25 procent bijtellers, want deze worden dus gereduceerd.  De 100 procent elektrische auto’s kunnen voorlopig nog 4 procent bijtellen, maar pas op, er zit een addertje onder het gras. Het plan is namelijk dat men tot 50.000 euro 4 procent over kan bijtellen en het resterende bedrag 22 procent over moet bijtellen.

Omdat het soms nogal onduidelijk kan zijn wat er nou exact gaat veranderen hebben wij voor u een ‘info-graphic’ gemaakt waarin u kan zien wat er de komende vijf jaar met uw bijtelling gaat veranderen.

Persoonlijk advies wat voor u het meest efficient is? Neem gerust contact op voor een plan op maat.

Wat verandert er concreet met de bijtelling?

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.