Welke bestelbus wilt u leasen?

U gaat een bestelbus leasen om goederen te vervoeren. Een bestelbus moet dan ook vooral voldoende laadruimte hebben voor uw doeleinden, betrouwbaar zijn én natuurlijk betaalbaar zijn. Dit maakt H4 Lease mogelijk door kritisch te kijken naar uw wensen. Op die manier stemmen ze het juiste vervoersmiddel af op uw doel. Door via MyTripper het gebruik van de bestelbus bij te houden en overzichtelijk weer te geven in een portaal, betaalt u precies waar u de bestelbus voor gebruikt heeft en zeker niet meer. Wel zo’n fijn idee als u onverhoopt eens een maand iets meer stilstaat dan de bedoeling was. De maandelijkse kosten worden hierop afgestemd. Zeker als ondernemer is het fijn te weten dat u niet onnodig doorbetaalt.

Nieuwe voorraad of jong gebruikte bestelbus?

Bij H4 Lease zijn er zowel nieuwe als jong gebruikte bestelbussen beschikbaar om te leasen. Bekijk ook vooral het actuele aanbod. Wij kijken even met u mee. Zo is op dit moment bijvoorbeeld de Renault Master beschikbaar. Een zwart metallic bakwagen uit 2018. Hij is handgeschakeld en heeft nog slechts 3 kilometers op de teller. U betaalt 22% bijtelling. Met name voor het vervoeren van grotere goederen kunt u deze bestelbus prima leasen. Met de makkelijke opstap aan de achterzijde, komt u gemakkelijk in de laadruimte terecht. Veilig rijden is gemakkelijk met de buitenspiegels op verlengde steunen en de dodehoekspiegel in de zonneklep. Een iets kleinere variant is de Peugeot Partner. Deze bestelbus is eveneens helemaal nieuw en heeft nog geen kilometers op de teller. De bestelbus is voorzien van diverse opbergplanken en -vakken. Voor de veiligheid ligt er een rubbermat in de laadruimte. Ideaal wanneer u als klusser op pad gaat dus! Benieuwd naar de kosten? Vraag dan even de offerte aan.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een bepaalde bestelbus op het oog die op dit moment niet voorradig is bij H4 Lease? Wellicht kunnen de specialisten van H4 Lease u toch verder helpen. Het loont altijd om even contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. Met het uitgebreide netwerk in de mobiliteitswereld en gevoel voor de juiste deals, weten zij altijd een weg om uw geschikte bestelbus te vinden. Wanneer u belt, mailt of uw gegevens achterlaat op het contactformulier op de website, neemt een van de leasespecialisten van H4 zo snel mogelijk contact met u op.