Een passende bedrijfswagen leasen. Occasion of nieuw?

Een bedrijfswagen is voor u slechts een middel om uzelf of uw goederen op gepaste wijze te vervoeren. Met name betrouwbaarheid en betaalbaarheid zijn dan belangrijk. Bij H4 Lease heeft u ruime keuze aan bedrijfswagen occasions om te leasen. Daarbij moet u ervan op aan kunnen dat hij betrouwbaar is en u niet teveel kost. Juist daarom biedt H4 Lease een contract op maat. U betaalt alleen voor de kilometers die u daadwerkelijk rijdt. Het kan natuurlijk voorkomen dat u onverhoopt een maand minder rijdt voor de zaak. De maandelijkse kosten voor de lease van uw bedrijfswagen lopen dan niet onnodig door, wel zo’n fijn gevoel. Dit maakt H4 Lease mogelijk door een samenwerking met Mytripper. In dit digitale portaal ziet u precies alle vervoersgegevens van uw bedrijf. Wanneer is er gereisd? Door wie en met welk vervoermiddel? Van waar naar waar? Zakelijk of privé? Hoeveel brandstof is er verbruikt? Al deze en meer informatie heeft u direct digitaal voor handen.

Flexibel, transparant en scherp uw bedrijfswagen leasen

H4 Lease durft zich de meest flexibele leasemaatschappij van Nederland te noemen. Dat is niet alleen doordat u per kilometer betaalt. De flexibiliteit zit ook in de opbouw van uw contract. Met een full operational leasecontract kunt u uw bedrijfswagen, nieuw of occasion, namelijk leasen op basis van een zelf samengesteld contract. Welke componenten hebben uw voorkeur? De bestelling, financiering en verzekeringen? Of houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en brandstof- en bekeuringenbeheer? Met netto operational lease houdt u zelf de controle over het beheer van de leaseauto. H4 Lease regelt de bestelling, de financiering en de houderschapsbelasting. Daarnaast kan deze vorm in overleg met u uitgebreid worden met de overige componenten.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de mogelijkheden over de verschillende leasemogelijkheden van uw bedrijfswagen occasion. Daarom kunt u te allen tijde contact opnemen met de experts van H4 Lease. Zij staan u graag te woord en vertellen u graag over de mogelijkheden. Daarbij bekijken ze kritisch welke leasevorm het beste bij uw wensen past. U zult niet de eerste zijn bij wie een fiets als beste optie uit de bus komt. Als advies natuurlijk, want uw uiteindelijke keuze maakt u helemaal zelf. Spreken wij u snel?