Bedrijfsauto leasen? Reken af per kilometer!

De naam zegt het al, een bedrijfsauto gebruikt u alleen voor bedrijfsgerelateerde zaken. U wilt dus alleen betalen voor de kilometers die u ook daadwerkelijk gereden hebt. Door de flexibiliteit van H4 Lease betaalt u geen eurocent te veel. Dit maken ze mogelijk door de samenwerking met MyTripper. In het portaal van MyTripper komen alle vervoersgegevens van uw bedrijf samen. Wanneer is er gereisd? Door wie en met welk vervoermiddel? Van waar naar waar? Zakelijk of privé? Hoeveel brandstof is er verbruikt? Al deze en meer informatie heeft u direct digitaal voor handen. Transparanter wordt het niet. Op die manier weet u zeker dat u slechts betaalt voor de kilometers die u daadwerkelijk met uw bedrijfsauto hebt gereden. Dit variabel afrekenen per kilometer is in Nederland alleen nog bij H4 Lease mogelijk. Rijdt u dus een maand minder kilometers? Dan zit u niet aan overbodige kosten vast. Wel zo’n fijn idee.

Welke bedrijfsauto gaat u leasen?

Het soort bedrijfsauto dat u wilt leasen hangt natuurlijk nauw samen met het soort bedrijf dat u heeft. Bezoekt u vaak klanten en moet u representatief voor de dag komen? Dan kiest u wellicht een nette Volkswagen, Volvo of Renault Clio. Net dat beetje extra indruk maakt u met een Tesla, BMW of Porsche Cayenne. Maar moet u goederen vervoeren? Dan zijn de bestelbussen ideaal om als bedrijfsauto te leasen. Neem een Peugeot Partner, Renault Master of een Mercedes Benz V klasse. Zoals u ziet is de keuze uit bedrijfsauto’s bij H4 Lease groot. Het is maar net welk doel u met uw bedrijfsauto heeft. De voorraad te leasen bedrijfsauto’s verandert continu, dus zit uw bedrijfsauto er nu niet bij? Kijk dan vooral over een tijdje nog eens, wanneer er nieuwe auto’s zijn toegevoegd.

Morgen rijden? Vandaag even bellen

U heeft de voorraad bekeken en waarschijnlijk heeft u een geschikte auto op het oog. U heeft de vaste en variabele kosten per maand bekeken en u denkt vast na over de componenten die u in het leasecontract wilt opnemen. Wanneer u aangeeft dat u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, ziet u wat de uiteindelijke kosten worden. De specialisten van H4 Lease nemen zo snel mogelijk contact met u op om de details met u door te nemen. Misschien rijdt u dan morgen al weg in uw nieuwe lease bedrijfsauto. Zonder teveel te betalen natuurlijk, want dat is wat H4 lease kenmerkt.