Auto leasen?

Natuurlijk heeft u ruime keuze aan leasemaatschappijen wanneer u een auto kunt leasen. Zeker als u de auto zakelijk wilt leasen. Toch is het goed eens kritisch te bekijken waar u een leasecontract aangaat, u krijgt namelijk nergens zo’n flexibel leasecontract als bij H4 Lease. U rekent hier bijvoorbeeld af op basis van de gereden kilometers. Rijdt u een maand iets minder? Dan betaalt u ook minder. Geen overbodige maandlasten dus. Maar ook geen overbodige service. U stelt uw leasecontract precies samen op basis van uw eigen wensen. Wilt u reparatie en onderhoud uit handen geven? Dit regelt H4 Lease dit graag voor u. Brandstof- en bekeuringenbeheer liever in eigen hand houden? Dat is prima. Zo richten wij samen het contract voor het leasen van uw auto in. Dit geldt natuurlijk ook wanneer u een auto wilt leasen voor zakelijk gebruik. U zult trouwens niet de eerste zijn bij wie we erachter komen dat een deelauto of fiets voor u het meest geschikt blijkt.

Auto leasen op maat

U stelt niet alleen uw eigen leasecontract samen, via de website kiest u gemakkelijk uw lease auto naar keuze. U klikt gewoon de opties in de voorraad aan. Rijdt u liefst nieuw of gebruikt? Welk merk rijdt u het liefst? Welke brandstof wilt u gebruiken en welk bedrag wilt u maximaal betalen? Zelfs de gewenste bijtelling geeft u gemakkelijk aan. De voorraad leaseauto’s is groot en uiteenlopend. Van Mini tot Tesla, u zegt het maar. Weet u juist helemaal niet zo goed wat u wilt? Neem dan vooral contact op met H4 Lease. De experts bekijken kritisch uw wensen en kunnen u op basis hiervan het beste vervoermiddel adviseren. Klanten die u voorgingen zijn enthousiast over de continuïteit en flexibiliteit van H4 Lease. “Er is altijd en passende vervoersoplossing voor handen, in spoedgevallen zelfs dezelfde dag.”

Vandaag contact opnemen, morgen rijden

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag nog aanvullende informatie ontvangt, alvorens u overgaat op het leasen van een van onze auto’s. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of het contactformulier hiernaast. De experts van H4 Lease staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.